Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;
Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο, όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού" που μας μπουζούριασαν.

Η Ελληνική τραγωδία. Οι 10 χειρότερες οικονομίες του κόσμου οσο αφορά δημόσιο χρέος. Ποιά χώρα είναι στην κορυφή;;;;

1. Greece             (CCC rating)
2. Jamaica           (B-)
3. Ecuador           (B-)
4. Pakistan           (B-)
5. Grenada           (B-)
6. Fiji                      (B-)
7. Belarus             (B)
8. Argentina        (B)
9. Belize               (B)
10. Ghana            (B)

Χαραμάδα αισιοδοξίας

Μέσα στη γενική κατήφεια, απαξίωση, ταπείνωση αλλά και την καταθλιπτική περιρρέουσα ατμόσφαιρα, από την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, στο περιθώριο των μαζικών απροσδιόριστων κινητοποιήσεων, χαραμάδα αισιοδοξίας ανοίγουν  εκδηλώσεις αντίστασης στη γενικευμένη  απελπισία.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 14-6-11

Αεροδρόμιο Τρίπολης Η Τζένη Σουκαρά  έθεσε το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης και κάλεσε τον Περιφερειάρχη να σχολιάσει την γραπτή δήλωση του υπουργού Δημήτρη Ρέππα πως "δεν μπορεί να δώσει χρήματα το υπουργείο του για το αεροδρόμιο, αφού λεφτά δεν υπάρχουν."

Βόμβα . Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης VD



«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Mε λύπη, ομολογουμένως με πάρα πολύ λύπη, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από την κοινοβουλευτική μας ομάδα παραμένοντας βουλευτής Φλώρινας.
Είναι κυρίως θέμα συνείδησης
Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε. Αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό συνεχώς. Ο χρόνος που πέρασε με το Μνημόνιο ήταν ένας μαρτυρικός χρόνος θυσιών που αποδείχτηκαν μάταιες για τους Έλληνες. Μάταιες γιατί οδήγησαν στο μεσοπρόθεσμο που το βλέπω βραχυπρόθεσμο και μοιραία θα ακολουθήσει και άλλο χειρότερο.

Τζιζ Οδυσσέα μου καίει!

Ήρθε να μας πει όσα ήθελε και έφυγε! Απαπα για το μεσοπρόθεσμο, απαπα για τα εξώδικα που φτάνουν στους βουλευτές. Ερωτηθείς ο Βουλευτής μας δάγκωσε τα χείλη του on camera , θέλοντας να δείξει στον δημοσιογράφο πως τέτοιες ερωτήσεις δεν τις κάνουν. Φυσικά και δεν απάντησε, έκανε πίσω και έφυγε!!!

Ο κούκος αηδόνι μας στοιχίζουν τα live Πέτρο!!!!

Κι άλλη συνεδρίαση του περιφερειακού! Έκαναν μια την Παρασκευή επειδή ερχόταν η αργία της Δευτέρας και τα κουνούπια δεν περίμεναν! Τώρα συνεδριάζουν και πάλι, μετά τις απεργίες και την κουτσή εβδομάδα που θα διανύσουμε , στις 20 του μήνα για να συζητήσουν και τα άλλα θέματα! Μεγάλη δραστηριότητα στο περιφερειακό την οποίαν όμως ακριβά την πληρώνουμε!

Ποια είναι η Β2 οέο;;;

Ψάξε – ψάξε δεν θα την βρείς! Σε παραλλαγή του παιδικού μας παιχνιδιού «πουντη πουντη η ζώνη Β2 , ψάξε ψάξε δεν θα την βρεις!» και πώς να την βρεις όταν οι μηχανικοί δεν την ξέρουν, όταν ο Δήμαρχος παραπέμπει στο χάρτη του Υπουργείου και όταν ο χάρτης αυτός είναι «χάρτης φάντασμα» στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.