Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η Ελλάς δυστυχώς δεν ανήκει στους Ελληνες

Υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια! Επί Αριστεράς η αποικιοκρατία στην πατρίδα μας διευρύνθηκε
Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες» αναφώνησε ο κύριος πρωθυπουργός την Παρασκευή της πανηγύρεως μετά λαιμοδέτου στο Ζάππειο, ουχί περιπατώντας (για να θυμηθούμε τον μέγιστο Αττίκ). Θα προσπεράσουμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σύνθημα διατυπώθηκε πρώτη φορά από τον Κεμάλ Ατατούρκ κατά την επανάσταση των Νεοτούρκων («Η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους»), άγνωστο πώς έγινε σύνθημα από τον σοσιαλιστή Φρανσουά Μιτεράν («Η Γαλλία στους Γάλλους»), από τον οποίο το αντέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου και από εκεί ο Αλέξης Τσίπρας.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ»

Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. έχει τερματίσει τον δείκτη της εθνικής αποδόμησης με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και τη συνεχιζόμενη οικονομική καταστροφή. Την τελευταία πράξη της τραγωδίας, που εξακολουθεί να παίζεται στη χώρα μας, θα ολοκληρώσει η σχεδιαζόμενη εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων και άλλων μεταναστών και προσφύγων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Ελλάδα.

Φθηνή προπαγάνδα

Ξεπερνά και τα όρια της φαιδρότητας η επαναφορά των χιλιοπαιγμένων θεωριών συνωμοσίας, με αφορμή  την αποχώρηση ενός βουλευτή από τον κυβερνητικό συνεταίρο. Η μόνιμη επωδός για τα συμφέροντα που υπονομεύουν τη ... λαοπρόβλητη κυβέρνηση δεν πείθει πλέον παρά μόνο τους ινστρούχτορες των υπογείων του Μαξίμου και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.