Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Δήμαρχε κράτα τις υποσχέσεις σου.

Δήμαρχε να κρατάς τις υποσχέσεις σου, κυρίως σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης σου που έχουν άποψη και δεν τους αρέσει να τους κοροειδεύουν.

Επεισόδια με 12 νεκρούς στα σύνορα ισραήλ & λιβάνου VD cnn

Το gataki δείχνει το δρόμο!

Και μετά το σχόλιο για τα δελτία τύπου της Περιφερείας που δεν αναφέρουν λέξη για τα όσα άλλα ειπώνονται, παρα μόνο τα όσα λένε τα χείλη του Περιφερειάρχη, να τη και η παρέμβαση Πετράκου! Διερωτάται στο κείμενο του γιατί δεν εμπεριέχουν και τις τοποθετήσεις της μειοψηφίας τα δελτία τύπου που βγαίνουν… κύριε Θανάση μου,

Ένα γιατρό για το γιατρό!

Γιατρό φάνηκε να θέλει η πλειοψηφία την Παρασκευή όταν άκουσε αντιπολίτευση από το.. εσωτερικό της! Όταν δε εξακοντίστηκαν και βέλη για το Πάσχα από το γιατρό Σαμαρτζή έ τότε ήταν που η πλειοψηφία ήθελε γιατρό! Βέβαια έτσι πρέπει να είναι!

Μπράβο σουξέ ο αντιπρόεδρος!

Σαν άλλος Ρομπέν των Δασών ο αντιπρόεδρος  του Δ.Σ Τρίπολη κ. Σταμάτης έρχεται να υπερασπιστεί τον πρώην Δήμο Λεβιδίου… βέβαια δεν μπορεί και πολύ εύκολα να βάλει τις προτάσεις στη σειρά, κουράστηκα ν ακούω ασούμε αντιπρόεδρε, όμως το παλεύει!

Κατσαφάνας…. Έξω!!!!

Θυμάστε στο σχολείο, το δάσκαλο ή τον καθηγητή που με αυστηρό  ύφος φώναζε το επώνυμο του φασαριόζου και τον έβγαζε εκτός αιθούσης;;; ε κάτι τέτοιο θύμισε και το Δημοτικό Συμβούλιο… ενώ η συζήτηση ήταν σε εξέλιξη ο Πρόεδρος Μπόζος αναφώνησε… «αν θέλετε να κουβεντιάσετε κύριε Κατσαφάνα, να περάσετε έξω!»

Αυτή η μουρμούρα πια!

Πολύ κουβέντα βρε αδερφάκι μου στα συμβούλια! Λες και δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ και όλα θέλουν να τα πουν στις συνεδριάσεις! Αυτό έκανε κ ο Βόσνος με τον Τσιαμούλο με αποτέλεσμα να μην ακούν τι συζητά το συμβούλιο και για ποιο θέμα ψηφίζει! Ο δε Βόσνος «ξύπνησε» όταν ακούστηκε η λέξη «ομόφωνα» από τον Πρόεδρο. Πετάχτηκε λοιπόν και είπε «όπα, τι συζητάμε, για ποιο πράγμα αποφασίζουμε; ».

olympiakos volou vs panathinaikos 2-1 playoffs highlights VD 15-5-11

olympiakos volou vs panathinaikos 2-1 martin playoff VD 15-5-11

olympiakos volou vs panathinaikos 1-1 solakis playoff 15-5-11

olympiakos volou vs panathinaikos 0-1 letto playoff 15-5-11

live stream zontana olympiakos volou vs panathinaikos playoff 15-5-11 pate sto 18-5-11 gia ton epanaliptiko

aek vs paok 3-0 playoff highlights VD 15-5-11

aek vs paok 3-0 diop playoff 15-5-11 VD

live stream olympiakos volou vs panathinaikos playoff 15-5-11 (20:30)

aek vs paok 2-0 diop playoff 15-5-11 VD

aek vs paok 1-0 dellas playoff 15-5-11 VD

live stream Liverpool FC vs Tottenham Hotspur 15-5-11

live stream Arsenal vs Aston Villa 15-5-11

live stream aek vs paok playoff 15-5-11



Συνελήφθη χθες στη Νέα Υόρκη ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου.VD

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, Πολ Μπράουν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία.«O Ντομινίκ Στρος-Καν βρίσκεται υπό κράτηση και ανακρίνεται για περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου. Αναμένουμε ότι πρόκειται να συλληφθεί επίσημα και να του απαγγελθούν κατηγορίες μέσα στην επόμενη ώρα για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία».