Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 4-5-11 Να ακολουθήσουν τη χαραγμένη πορεία

Να ακολουθήσουν τη χαραγμένη πορεία
Οι γιορτές του Πάσχα τελείωσαν και από προχθές όλα επανήλθαν στην καθημερινότητα, με τις ιδιαιτερότητες και της δυσκολίες της. Η δημοτική αρχή της πόλης καλείται πλέον να ανασκουμπωθεί και να ακολουθήσει το υφιστάμενο πρόγραμμα ανάπλασης της πόλης, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η συνέχισή του  είναι αναγκαία, προβλέψιμη και αναπόφευκτη.

live stream Manchester United vs FC Schalke 04 (4-5-11)

Το σταυροφίλημα του Πέτρου με καναλάρχη!

Όταν αγαπητέ μου περιφερειάρχη έχεις πει προ ολίγων λεπτών πως δεν έχεις ιδιαίτερες σχέσεις με κανάλια και καναλάρχες, όταν έχεις μιλήσει για μάσκες και γυμνούς βασιλιάδες, όταν έχεις στείλει στο πυρ το εξώτερον τις όποιες σχέσεις εξάρτησης μαζί τους… ε τότε με συγχωρείς αλλά δεν φιλιέσαι σταυρωτά με καναλάρχη

Ρεπορτάζ το… δελτίο τύπου!

Στις 13:53 κάνεις ανάρτηση ότι ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου Τατούλη και έχεις δίκιο! Αναρτάς  μια φωτό και ενημερώνεις τον κόσμο που σε διαβάζει πως σε λίγο θα έχεις αναλυτικό ρεπορτάζ…. Το.. αναλυτικό αυτό ρεπορτάζ αναρτήθηκε τελικά στις 18:28 και δεν ήταν άλλο  από το… δελτίο τύπου της Περιφέρειας!

Μάζωξη καναλαρχών!

Χαρές μεγάλες εις την περιφέρεια σήμερα! Χαρές και απουσίες! Που την περασμένη φορά ο χαμός από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους! Δεν χωράγαμε σου λέω!  Από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου είχαν έρθει , εικόνα που σήμερα δεν παρατηρήθηκε…

Πινακωτή – πινακωτή;;; από τα άλλο μου τα αυτί!

Πόσο κουράστηκα ν ακούω για τα ΜΜΕ και την δική του σχέση που δεν είναι εξάρτησης μαζί τους! Άραγε γιατί μας τα λες όλα τούτα αγαπητέ Πέτρο;  Δεν σε κατανοούν όταν τους τα λες κατ ιδίαν; Διότι δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την εμμονή σου… τι τα λες και τα ξαναλές αν δεν προσέρχονται Μέσα για να σου ζητήσουν χρήματα….

Ρεπορτάζ το… δελτίο τύπου!

Στις 13:53 κάνεις ανάρτηση ότι ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου Τατούλη και έχεις δίκιο! Αναρτάς  μια φωτό και ενημερώνεις τον κόσμο που σε διαβάζει πως σε λίγο θα έχεις αναλυτικό ρεπορτάζ…. Το.. αναλυτικό αυτό ρεπορτάζ αναρτήθηκε τελικά στις 18:28 και δεν ήταν άλλο  από το… δελτίο τύπου της Περιφέρειας!

Τυχαίο;;;; ε δεν νομίζω!!!!!

Τι το θελες δήμαρχε να βγεις το πρωί στον ΣΚΑΙ;;; Πέραν του ότι και οι δυο που σε ρωτούσαν ήταν ειρωνικοί και δεικτικοί εσύ δεν κατόρθωσες να σταυρώσεις κουβέντα!!!! Οι κύριοι είχαν την άποψη τους.. έστω αυτήν που τους μετέφεραν βρε αδελφέ!

Καλέ μου άνθρωπε λυπήσου τη νόησή μας!

Θα ξεχάσουμε τι σημαίνει λογική αλλά και τι σημαίνει κατανόηση… είπε ο Παυλής λοιπόν στο Δ.Σ πως στην απογραφή δεν έχουν ενταχθεί τα χρωστούμενα στο Μεθύδριο… εξήγησε η ορκωτή ότι αυτά δεν περιλήφθηκαν διότι το Μεθύδριο δεν έδωσε στοιχεία… επέμεινε ο Παυλής ρωτώντας  τα διαγράφουμε;

Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοο!

2.20 το έβαλε ο μελετητής ενδεικτικά… 0.75 το βρήκε σε τιμολόγιο ο Παυλής…. 0.95 μας είπε εν τέλει ότι το προμηθεύτηκαν ο Σμυρνιώτης… κανένας άλλος έχει να πει κάτι για το κάρβουνο;;;;;;

2 περιφερειακά μαζί;;; σκιάχτηκα!

Τον επόμενο μήνα  θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των Περιφερειακών Συμβουλίων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας για τον τουρισμό και τον οργανισμό προορισμού… Το σκεφτήκατε καλά άραγε;;; και όχι δεν εννοώ για την συνεδρίαση… μιλάω για τον χώρο της συνεδρίασης! Εδώ δεν μπορούμε να βολέψουμε το ένα συμβούλιο θα βολέψουμε τα 2;;; και πες ότι βρίσκουμε αίθουσα και τους χωράμε… φαντάζεστε τι ώρα θα τελειώσει ετούτη η συνεδρίαση;;;;; Μαραθώνιος και μάλιστα live… όσοι μείνουν σπίτι πατατάκια, μπύρες και τα πόδια ψηλά!

live stream Anorthosis Famagusta FC vs Apollon Limassol 4-5-11

Η τελκή έφοδος στο κρυσφήγετο του Bi Laden VD απο CNN