Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο γιατρός Σαμαρτζής έκανε τον καθηγητή Νικολάου να καταπιεί τη γλώσσα του

Ήταν σαφής και  απόλυτα Στοχευμένη, η τοποθέτηση Σαμαρτζή για τα κονδύλια της πορείας Ειρήνης, για το ότι ζητήθηκαν από πολλούς φορείς κονδύλια χωρίς αυτό να γνωστοποιηθεί σε κανέναν, για τα φαγητά και τα καπέλα που είχαν τιμές…. «την πατήσαμε»

Βόσνος όπως … Κόπερφιλντ!

Μαγική εικόνα ο Δήμαρχος στο συμβούλιο ετούτο. Στην αρχή ήρθε, κάθισε στη σθέση του και μετά.. χάθηκε! Λες να έφταιγαν οι αναφορές Μπισιούλη για την Τεγέα; Θου Κύριε φυλακή το στόματι μου! Από την άλλη όμως… εμφανίστηκε όταν τα της Τεγέας τελείωσαν…

Από το διάδρομο Παρών ο Βόσνος

Ήταν βλέπεις και μεσημέρι! Με την ψυχή στο στόμα έφτασαν οι σύμβουλοι στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου χθες και φυσικά με τη γκρίνια στο στόμα για την.. ακατάλληλη ώρα!

Πορεία Ειρήνης με.. λεωφορεία!

Πολλά είπαμε για την πορεία Ειρήνης και για τα κονδύλια… αλλά πορεία Ειρήνης κύριε Νικολάου μου με.. τα λεωφορεία 1η φορά μου είδα!

Ο Νικολάου μεταφράζει… Δελφάκης

Και ο Δελφάκης τοποθετείται! Μιλάει για την απογραφή! Ερώτηση έτερου συμβούλου και σπεύδει να απαντήσει και να εξηγήσει ο Νικολάου! Κι αφού ο … μεταφραστής ανέλαβε εργασία , ο Δελφάκης αποχώρησε από την αίθουσα αφού η δική του παρουσία μάλλον ήταν περιττή!

Πρόεδρε να διαβάζεις αργά και καθαρά!

Μαθήματα παρέδωσε στον πρόεδρο Γιάννη Μπόζο ο Δημήτρης Νικολάου… «Θα διαβάσετε το ψήφισμά μου μόνο αν το διαβάσετε καθαρά και αργά!» αυτά  είπε στον πρόεδρο και ο πρόεδρος του παραχώρησε το λόγο

Ήρθε να μας πει ότι.. φεύγει!

Ήρθε , κάθισε , δήλωσε παρών στη συνεδρίαση και … αποχώρησε διότι όπως μας είπε ήταν σκαστός από τη δουλειά του και δεν μπορούσε να παραστεί σε συνεδρίαση 4 το μεσημέρι! 

Ποδηλατόδρομοι, τώρα.

Η Τρίπολη  θα μπορούσε τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενη τα ευρωπαϊκά πακέτα  να είχε κάνει λαμπρά βήματα στον τομέα των ποδηλατόδρομων,  επενδύοντας σημαντικά σε ποδηλατικές υποδομές. Όμως αδιαφόρησε πλήρως, επιδοτώντας με την αδιαφορία της αυτή την ενίσχυση της μετακίνησης με Ι.Χ., παρότι το ανάγλυφο του εδάφους της είναι ιδανικό και το κλίμα επίσης πρόσφορο, για το σκοπό αυτό.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 7-6-11

Βίον ανθόσπαρτον
 Απλά, όπως ο χαρακτήρας και το ήθος του Κώστα Λαλιώτη επιβάλλει, τελέστηκαν οι γάμοι της κόρης του, Νίκης,  με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Ντεγιάννη. Σύσσωμοι οι κάτοικοι των ορεινών Δολιανών μετείχαν στο μυστήριο του γάμου και βοήθησαν μέσω του πολιτιστικού συλλόγου,