Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

panathinaikos panionios 2-1 (25-9-10)

olympiakos asteras tripolis 3-0 (25-9-10)

olympiakos asteras 2-0 fuster goal

olympiakos asteras 3-0

olympiakos asteras tripolis 1-0 goal pantelic a.imixrono

olympiakos asteras 1-0 pantelic

atromitos panserraikos 2-1 (25-9-10)

atromitos panserraikos 2-1. 66. min

atromitos panserraikos 2-1

atromitos panserraikos 2-0 a. imixrono

atromitos panserraikos 1-0

kautes edres.hot football stadium

ta persina goal ton omadon tis 4 agonistikis

Η ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ


«Ήρθαμε εδώ-είπε- για να κάνουμε δουλειά. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει την εργώδη προσπάθεια που κάνουμε για να βγει η χώρα από την κρίση», είπε ο Γιωργάκης, για να δικαιολογήσει το νέο επεισόδιο στο σίριαλ «ανοιχτό υπουργικό συμβούλιο», στο οποίο πήρε μέρος ο κυβερνητικός θίασος των 48, συνοδευόμενος από πολλαπλάσιο αριθμό κομπάρσων, αμπιγιέρ και λοιπών παρατρεχάμενων.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΗΣ


Τη δήλωση ότι η φετινή σχολική χρονιά θα είναι «η δυσκολότερη από τη μεταπολίτευση» η Διαμαντοπούλου, την έκανε εκ του πονηρού. Για να λειτουργήσει ως άλλοθι στην απροθυμία της κυβέρνησης να στηρίξει και ενισχύσει τη δημόσια εκπαίδευση, αλλά και για να αποτελέσει βήμα πάνω στο οποίο θα πατήσει για να πανηγυρίσει για οποιαδήποτε μικρή, αυτονόητη παρέμβαση στα μύρια προβλήματα του δημόσιου σχολείου, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παπαγαλακίων των ΜΜΕ.

ΈΠΕΣΕ ΜΟΥΓΚΑ


Τέλη Ιούνη με αρχές Ιούλη, ο Γ. Παπακωνσταντίνου οργάνωσε ολόκληρη προπαγανδιστική καμπάνια με θέμα «το έλλειμμα μειώθηκε κατά 40% το πρώτο εξάμηνο».

ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!


Την ιδέα σίγουρα την έχουν σκεφτεί οι τηλεοπτικοί παραγωγοί: να βγάλουν στην αρένα το Μητρόπουλο, τον Αλαβάνο, το Δημαρά και τον Ψαριανό και να τους αφήσουν να ξεκατινιάζονται για κάνα δίωρο, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.