Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα Παναθηναικός 2002

Πάνε οι υποσχέσεις;


Αυτό το άχαρο παιχνίδι της επιλογής ή μη του υποψηφίου δημάρχου για το δήμο Τρίπολης, από το κυβερνών κόμμα, παρατράβηξε. Το γαϊτανάκι με τα αν θα δοθεί ή όχι το χρίσμα στον κ. Δελφάκη ή σε κάποιον άλλον, το άχαρο παζάρι, οι κόντρες, τα κομματικά διαπιστευτήρια των άλλων υποψηφίων- δίνουν την εντύπωση ότι και σε αυτές τις εκλογές θα αναπαραχθεί η αυτοδιοικητική κακοδαιμονία των δύο τελευταίων δεκαετιών: η υποταγή των θεσμών στους κομματικούς μηχανισμούς, στεγνούς από μαζική συμμετοχή, των επαγγελματιών της εξουσίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΡΚΑΔΙΚΑ ( για δές)

Αν έχει μείνει τίποτα στο ταμείο για τους χαμηλοσυνταξιούχους, για τους πτωχούς, τους πένητας, τους ανέστιους, τους άνεργους, τους πρόσφυγες και τους πλάνητας, είπεν ο Γίωργος στον Γίωργο.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΡΚΑΔΙΚΑ (Ζόρια στην γέννα)

Δύσκολοι, πολύ δύσκολοι, μα πάρα πολύ δύσκολοι οι (εκλογικοί) τοκετοί εδώ στην Αρκαδία,ιδιαίτερα στην ηρωική Τριπολιτσά για τα δύο μεγάλα κόμματα.

Νέο δεξιό σχήμα στις δημοτικές εκλογές;;

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ανακοινώνεται στο πνευματικό κέντρο Τρόπολης η κάθοδος στις δημοτικές εκλογές νέας δεξιάς παράταξης;;; Ιδωμεν

ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΡΚΑΔΙΚΑ (Πήγαν για δουλειά)

Ακάματοι, ακαταπόνητοι, χαλκέντεροι, δουλευταράδες από γεννησιμιού τους (Εντάξει…όχι όλοι, οι περισσότεροι έστω;) και πειθαρχημένοι και υπάκουοι, οι παραένας πεντήκοντα πρωθυπουργοϋπουργοαναναπληρωτοϋφυπουργοί μας επιχείρησαν και πραγματοποίησαν, την εις Θεσσαλονίκη ανάβασην.

Νότιος Κορέα . Η Βόρεια Κορέα βύθησε το Cheonan με τορπίλη. final report.

Εις μνήμην

Ανοιξαν χθες τα σχολεία και οι μαθητές γέμισαν  τις αίθουσες για την κατάκτηση της γνώσης. Μαζί τους, οδηγοί σε αυτήν τη ν πορεία και οι δάσκαλοι, που η μοίρα τους έταξε να καταθέτουν καθημερινά στο στίβο της εκπαίδευσης με ανιδιοτέλεια και ευσυνειδησία την γνωστική τους παρακαταθήκη και τον ηθικό τους οπλισμό.