Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η μέρα σε εικόνες απο το BBC 22-12-10

http://www.bbc.co.uk/news/world-12059965

Real Madrite levante 2-0 cup VD

panathinaikos trikala 3-2 cup VD

CASINO ROYALE!

Για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν είναι της στιγμής να κάτσουμε να τους αναλύσουμε, η περίοδος των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εκτός όλων των άλλων (Χριστουγεννιάτικα δέντρα, πολύχρωμα φωτάκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γαλοπούλες, βασιλόπιτες, Αϊ-Βασίληδες, έλκηθρα, ελαφάκια κλπ) μυρίζει και τζόγο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, το ρίχνουν στο παιχνίδι. Από το πιο αθώο τζογαδόρικο παιχνιδάκι, όπως το κρατικό λαχείο, το ΛΟΤΤΟ, το Τζόκερ και το κουμκανάκι, έως το πιο σκληρό, δηλαδή την παμπόνηρη ρουλέτα, τους πεινασμένους κουλοχέρηδες και τα σχετικά. Οι φετινές γιορτές είναι, προ των πυλών, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός εορταστικού κλίματος.

ΉΤΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…


1964. Τα γλυκά έχουν και μια δόση δελτίου καθώς το Υπουργείο Εμπορίου διένειμε δύο κιλά αλεύρι ανά νοικοκυριό λόγω της κακής σοδειάς.
1969. Οι Έλληνες μπορούν να καλούν απευθείας για ευχές φίλους και συγγενείς στο εξωτερικό χάρις στην ένωση του ΟΤΕ με το διεθνές αυτόματο τηλεφωνικό κέντρο.
1963. Η Λευκωσία αιματοκυλιέται από ένοπλες συρράξεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Λίγο αργότερα ο υπεύθυνος του ΟΗΕ θα χαράξει πάνω στον χάρτη της με πράσινο μελάνι την περίφημη «πράσινη γραμμή», που χωρίζει τη Λευκωσία μέχρι σήμερα.
1965. Η βενζίνη σούπερ έρχεται και στην ελληνική αγορά.
1968. Τα περιοδικά της εποχής έχουν τις εγκυμονούσες Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη να στέλνουν ευχές για τη νέα χρονιά από τα εξώφυλλά τους.

Λιβερία. Ο άνθρωπος που σκότωνε παιδιά και έτρωγε τις καρδιές τους vd

Ευοίωνες προοπτικές


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα, πρώτα με τον «Καποδίστρια» και τώρα με τον «Καλλικράτη»,  απέκτησε ουσιαστικές αρμοδιότητες. Με την πάροδο του χρόνου, και όπως έγινε πριν από καιρό σε όλες τις δυτικές δημοκρατίες, τα αυτοδιοικητικά συμβούλια μπορούν να διαφεντεύουν όλο και περισσότερο την καθημερινότητα των πολιτών τους. Το μελλοντικό μοντέλο ανάπτυξης της Πελοποννήσου περνάει από την εκλεγμένη περιφερειακή διοίκηση.

Χαμογελάτε

Ένας υπάλληλος χωρίς να χτυπήσει την πόρτα, μπαίνει μέσα απότομα στο γραφείο του διευθυντή του, του έβγαλε τη γλώσσα, του άδειασε στα μούτρα το περιεχόμενο από ένα τασάκι, του είπε μπόλικα λόγια αγανάκτησης και τέλος του φόρεσε καπέλο το καλάθι των αχρήστων. 
Τη στιγμή εκείνη

asteras olympiakos 0-1 cup mesa apo to gipedo

asteras olympiakos 0-1 ibagaza

paok pas giannina 2-1 bakayoko VD

Τούμπα με μηχανή VD

Πρωτάθλημα Βελγίου. Καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι VD

Το νέο αυτόματο όπλο XM-25 Rifler επίδειξη VD

Γεγονότα που σημάδεψαν το 2010 VD

Αγιος Βασίλης έρχεται απο την Καισαρία vd Turkey. saint. Nicholas the legend

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ


Οι κάτοικοι της Κερατέας διοργανώνουν Συναυλία Διαμαρτυρίας στην πόλη της Κερατέας (Κόμβος Μητραντώνη) την Πέμπτη 23/12 για να διαμαρτυρηθούν για το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται στην περιοχή τους και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Ενάντια στην παράνομη παρουσία των ΜΑΤ, την βία και τον ξυλοδαρμό των πολιτών και την σύλληψη νέων παιδιών με ψεύτικες κατηγορίες.

Εγγραφα για UFO από τις στρατιωτικές αρχές της Ν. Ζηλανδίας

Οι Στρατιωτικές αρχές της Νέας Ζηλανδίας έχουν κυκλοφορήσει εκατοντάδες έγγραφα οπου λεπτομερώς καταγράφονται Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ). 

Barcelona Athletico Bilbao 0-0 VD