Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς βαζελίνη

Το τοπίο με τα χρίσματα, τις στηρίξεις, τις επιθυμίες, τις ορέξεις, και τα μαγειρέματα σε ότι αφορά τις Δημαρχιακές και τις Περιφερειακές υποψηφιότητες ξεκαθαρίζει. Οπότε από δω και πέρα ξεκινάει το ΜΑΤΣ. Δηλαδή ποιο ΜΑΤΣ, το... ΚΑΤΣ να λέμε καλύτερα.

Η ήττα και το «συλλογικό χρώμα»

Θα πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Η πιθανή αποτυχία της ΝουΔούλας στις Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, δεν μπορεί παρά να αποτελέσει προσωπική ήττα του Αντουάν Σαμαρά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς το γιατί.

Επειδή το γούσταρε απ΄ την αρχή

Νομίζω ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε. Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, είναι αυτός που γούσταρε εξ’ αρχής να είναι ανεξάρτητος, και όχι αυτός που γίνεται ανεξάρτητος επειδή δεν πήρε χρίσμα! Εντάξει; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μη νομίζουν πως μασάμε κουτόχορτο...

Μην βιάζεστε...

Αν είναι να εντοπίσω κάποιες περιοχές, πλην της Τρίπολης, όπου επίσημοι χρισματούχοι Δήμαρχοι πράσινοι και γαλάζιοι δεν θα κάνουν περίπατο στις εκλογές, τότε μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω από Γορτυνία μεριά.

Για πικ-νικ...

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν στην Γορτυνία και για τον «γαλάζιο» υποψήφιο Δήμαρχο Κούλη. Για να έκανε περίπατο ο Κούλης, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να μην έβγαινε για... πικ νικ ο κυρ-Ηλίας ο Αποσκίτης!

Τι λέει για Δράκο, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ

Έκοψα ένα μικρό μέρος από μια πρόσφατη συνέντευξη του καπετάν-Πέτρου, και σας το σερβίρω χωρίς κανένα σχόλιο από μας. Νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον.

Απόψε ... κληρώνει


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για απόψε από τα μέλη και τους φίλους του δημοτικού συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία»,  της μείζονος αντιπολίτευσης στο  Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, με επί κεφαλής το Δημοσθένη Σωτηρόπουλο, στο Πνευματικό Κέντρο, για να αποφασίσουν ποια στάση θα τηρήσουν στις δημοτικές εκλογές.

Κένυα: Παιδιά κερδίζουν 1cent μεταφέροντας κατσίκες στα σφαγεία

Η εκδίκηση της γυφτιάς

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε καθημερινά την  ηδονή της φθοράς της περιουσίας, δημόσιας και ιδιωτικής, από γνωστούς άγνωστους ανεγκέφαλους που είτε καταστρέφουν διάφορα σημεία της πόλης, είτε μουντζουρώνουν τοίχους και εισόδους πολυκατοικιών με διάφορα αναρχικά, πολιτικά ή σεξουαλικά συνθήματα.

Χιλή: Σκηνές από την καθημερινότητα των παγιδευμένων μεταλλωρύχων

μπαρτσελόνα παναθηναικός 5-1 (14-9-10)