Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Χάποελ Τελ Αβιβ -Μπενφίνκα 3-0. Η έκπληξη της ημέρας (vd)

ΤΑ «ΚΟΜΑΝΤΑ»

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι... Τι ήταν δηλαδή τόσα χρόνια η Τοπική Αυτοδιοίκηση; Ήταν ή δεν ήταν μια καλή ευκαιρία για... αρπαχτή από μερικούς; Ήταν ή δεν ήταν μια καλή ευκαιρία για κονόμα; Ήταν ή δεν ήταν η καλή τους η αγελάδα την οποία είχαν ταράξει στο άρμεγμα; Την άρμεγαν νύχτα μέρα, και δεν έδιναν λογαριασμό σε κανέναν. Ήταν κοινό μυστικό, ότι όποιος ήθελε να κάνει περιουσία, αρκεί να έμπαινε στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, κι από κει και πέρα όλα θα γίνονταν εύκολα, με χίλιους δυο τρόπους. Και το κυριώτερο: Όλα θα γίνονταν νόμιμα. Δόξα τω Θεώ, υπήρχαν του κόσμου τα «παραθυράκια» για κάτι τέτοιο. Αν μη τι άλλο, με τόσα «παραθυράκια» η Τοπική Αυτοδιοίκηση... αερίζονταν μια χαρά.

ΤΟ ΖΟΥΜΙ

Το ζουμί δεν βρίσκεται στο ποιοι θα είναι οι σύμβουλοι που θα καπαρώσουν Αντιδημαρχιακή καρέκλα,

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Τώρα που ο Παυλής ξεκαθάρισε ότι δεν ξαναπάει για υποψήφιος Βουλευτής,

ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ

Άντε να δούμε, ποιος θα «πουλήσει» πρώτος εκδοτική εκδούλευση στον Πετράν...

ΕΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ.

πάλι, εκεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που (υποτίθεται ότι) αποτελεί την εναλλακτική λύση και πρόταση διακυβέρνησης και αγωνία για την πορεία της χώρας και έχει και πρόγραμμα που θα μηδενίσει το έλλειμμα εντός 18 μηνών και έχει το άλλο «μείγμα πολιτικής», στη Ρηγίλλης, λοιπόν,... μαδάνε την μαργαρίτα: ποιος ή ποια φεύγει αυτή την εβδομάδα;

ΟΙ 100 ΗΜΕΡΕΣ

Και από την πλευρά της κυβέρνησης πληροφορηθήκαμε ότι «θα είναι κρίσιμες οι προσεχείς 100 ημέρες». Το άκουσε ο Μήτσος και παραξενεύτηκε και κοίταξε το... ημερολόγιο. Είχε μείνει, ο τάλας, στις «πρώτες εκατό ημέρες» της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, κατά τις οποίες περίμενε πράμματα και θάματα. Έτσι του είχαν πει προεκλογικά («Το και το θα γίνει στις πρώτες 100 ημέρες»), έτσι του είχαν τάξει, όπως τάζει πάντοτε κάθε (α-)συνεπές ελληνικό κόμμα και ο Μήτσος το πιστεύει, ως καλόβολος που είναι, και ψηφίζει και περιμένει.

Θα αλλάξουμε;

Τι άλλαξε μέσα σε λίγες εβδομάδες και από την απόλυτη αδιαφορία φθάσαμε στην κομματική επιλογή και τελικά  στο «σπρώξιμο» της υποψηφιότητας του Γιάννη Σμυρνιώτη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Ιντερνετ; Γιατί και αυτά έπαιξαν σημαντικά το ρόλο τους.
Πώς λοιπόν ο «άψητος», και «άνευρος» μηχανικός Γιάννης Σμυρνιώτης  κατίσχυσε του  «επικοινωνιακού» και πλέον γνωστού, λόγω βουλευτικής υποψηφιότητας,  Δ. Παυλή, ο οποίος μετήλθε των ιδίων επικοινωνιακών μέσων,  και θα είναι, ο Γιάννης Σμυρνιώτης, από την 1η Ιανουαρίου ο νέος δήμαρχος της Αρκαδικής πρωτεύουσας;

Χαμογελάτε

Ένας φοιτητής κάνει ιδιαίτερο μάθημα Αρχαίων σε μαθήτρια και προσπαθεί να της δώσει να καταλάβει ότι το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται μόνο στο μάθημα.
Βάζει το χέρι πίσω στην πλάτη της και πλησιάζοντας της λέει ψιθυριστά:
- Σ' αγαπώ!

Πάει η γάτα, την έσχισε.. (vd)

Βάρβαροι...(vd)

Φανταστικές εικόνες απο το telescope Spitcer slide show


Πολεμικά γυμνάσια Αμερικανών πλησίον της Β. Κορέας

Μετά τον πρόσφατο βομβαρδισμό νησιού της Ν. Κορέας από την Β. Κορέα οι Αμερικανοί κάνουν στρατιωτικά γυμνάσια ανοικτά της Β. Κορέας τροφοδοτώντας την έντασή.


Αξιόλογες ζημιές στην Ν. Κορέα μετά την επίθεση τής Β. Κορέας (vd)