Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

30 χρόνια απο τον θάνατο του Bob Marley (11-5-1981) VD

Real Madrid 4-0 Getafe 10-5-11 VD 3 goal o ronaldo

Δελτία περιφέρειας ή Νέας Πελοποννήσου;

Διαβάζω και αναρωτιέμαι! Το γραφείο τύπου είναι της περιφέρειας Πελοποννήσου ή μήπως του συνδυασμού του Περιφερειάρχη; Αναρωτιέμαι διότι σε κανένα από τα δελτία που εκδίδονται και αποστέλλονται στον τύπο μετά από συνεδριάσεις κυρίως Π.Σ δεν αναφέρουν τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των συνδυασμών.

Βαλε λίγο νεύρο Δήμαρχε!

Νευρίασε ο Σμυρνιώτης για δευτερόλεπτα και σκιάχτηκα! Είπε πως δεν δέχεται την αιτίαση της σπατάλης στο θέμα των πασχαλινών εκδηλώσεων και ήταν η πρώτη φορά που τον είδα με νεύρο ρε παιδί μου! Όλο χαμογελαστός και light! Γλυκανάλατος! Να κρατάει ισορροπίες και να μην λέει πράγματα που κάνουν τζιζ! Αλλά πολιτική εδώ Γιάννη μου!!! Δεν γίνεται με όλους καλά!!!!

Φαρισαίοι υποκριται!

Μας κάλεσαν και τούτη τη φορά σε αγώνα! Να πάμε στην απεργία αύριο… να αντιδράσουμε βρε παιδί μου! Να εκφράσουμε την οργή μας! Αλλά να πάω στην Πετρινού ή στην Αγιο Βασίλη; Με το ΠΑΜΕ να αντιδράσω για με το Εργατικό κέντρο; Μα να θέλω να αντιδράσω αλλά και να πρέπει να διαλέξω; Και ποιους να διαλέξω;;;; τους βολεμένους; Τους με παχυλές συντάξεις συνδικαλιστές; Αυτούς να διαλέξω;

Που πήγαν οι ομπρέλες οέο;;;

Και εκεί που την Κυριακή έπινες καφέ μετα ομπρέλας στην Άρεως και στο κατάστημα του συγγενούς της εκλεκτής συμβούλου, τη Δευτέρα τον έπινες στο λιοπίρι! 

Real Madrid 4-0 Getafe 10-5-11 VD

Deportivo La Coruna 2-1 Athletic Bilbao 10-5-11 VD

Palermo 2-1 AC Milan 10-5-11 VD

Manchester City 1-0 Tottenham 10-5-11 VD