Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

live stream FC Barcelona vs Real Madrid 20-4-11

Κάποιος να την… ηρεμήσει!

Το πρωτοπαλίκαρο του περιφερειάρχη κάνει ως φαίνεται η κυρία Νικολάκου! Τραβάει αυτιά, ζητάει παραιτήσεις, μαλώνει δημοσιογράφους! Τόση ζέση και τόση κάψα πια! Ούτε περιφερειάρχης στη .. θέση του περιφερειάρχη να ήθελε να γίνει!

Παρτε μια δήλωση γραπτή κ.. έξω από την πόρτα!


Δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη αλλά ούτε και την υποχρέωση να εξηγήσουν τους λόγους που η Τζάγκρη δεν ήρθε την Τρίτη! Δεν θεώρησαν έστω για τα μάτια ότι έπρεπε να δώσουν μια εξήγηση για την αγενή συμπεριφορά τους προς τα μέσα ενημέρωσης. Πολύ εύκολα όμως πάτησαν send  στο email  για τα μέσα ενημέρωσης στο οποίο εμπεριέχετο η… γραπτή δήλωση της κυρίας Υφυπουργού!

Ούτε λέξη οι σύμβουλοι!


Αν παρακολουθήσεις 2-3 συνεδριάσεις στο Δ.Σ ή έστω το περιφερειακό, θα δεις ότι ουσιαστικά ομιλούν οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι. Και δεν μιλώ για τους επικεφαλής οι οποίοι έτσι κι αλλιώς θα μιλήσουν… υπάρχουν σύμβουλοι που δεν ξέρουμε ούτε την φωνή τους!

Εδώ Αρκαδία κύριε Μισθέ!

Κύριε Περιφερειακέ μου Διευθυντά την κάνατε την επίσκεψή σας εις την Κορινθία! Επισκεφτήκατε σχολεία υπό κατάργηση ή συγχώνευση! Στην Κορινθία όμως!!! Αλήθεια η Αρκαδία δεν είναι στο πρόγραμμα σας κύριε Μισθέ;