Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΒΊΒΑ ΠΕΤΡΟ!


Είδατε πώς τα φέρνει η ζωή; Είδατε τι εστί πολιτική; Εκεί που όλα δείχνουν ότι είσαι με την πλάτη στον τοίχο, γίνεται ένα «τσαφ» και αυτομάτως ξαναβγαίνεις στον αφρό. Και όχι μόνο ξαναβγαίνεις στον αφρό αλλά γίνεσαι και ο πρώτος μάγκας στο χωριό. Από τη μία μέρα στην άλλη γίνεσαι ο απόλυτος ρυθμιστής. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται με την περίπτωση του Τατούλη. Κάποιοι άσπονδοι φίλοι του εδώ στην Αρκαδία, μάλλον πρέπει να βιάστηκαν όταν πριν από καιρό τον θεώρησαν… ξεγραμμένο, εξαφανισμένο, παροπλισμένο, ανύπαρκτο και τα συναφή. Απ’ ότι φάνηκε εκ των υστέρων, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο – Πέτρο, και ιδού τώρα που θέλοντας και μη θα τον έχουν συνεχώς πάνω από το κεφάλι τους.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΡΟΛΟ

Ότι ήταν να δούμε μέσα στο 2010 το είδαμε. Τώρα θέλοντας και μη προσπαθούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το 2011. Για παράδειγμα περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν διάφορες φήμες που λένε ότι κάποιοι που μέχρι πρότινος εμφανίζονταν και χαρακτηρίζονταν σαν «Κοτσιανικοί» είναι έτοιμοι τώρα να συστρατευθούν

ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ

Όσες επερωτήσεις κι αν κάνει κάποιος στη Βουλή, αυτές από μόνες τους δεν μπορούν να του εξασφαλίσουν την επανεκλογή του, και την διατήρηση του πολιτικού – βουλευτικού του προφίλ.

ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Ένα παράπονο έχω μόνο από τον απερχόμενο Νομάρχη Αρκαδίας Κωνσταντόπουλο.

link για την Πετρούλα

http://rapiddigger.com/tsonta-me-tin-petroula-link/

Η Πετρούλα .....vd

Στο internet sex games της Kinect VD

Παίξτε με όλο σας το σώμα
Απαλλαγείτε από τα χειριστήρια και παίξτε με όλο σας το σώμα. Το Kinect αποκρίνεται στις κινήσεις σας. Αν πρέπει να κλωτσήσετε κάτι στο παιχνίδι, απλά κλωτσήστε. Αν πρέπει να κάνετε άλμα, απλά πηδήξτε. Δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις για να παίξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ.
Όλα στρέφονται γύρω από εσάς.
Γνέψτε με το χέρι σας για να ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα και το Kinect θα σας αναγνωρίσει και θα εμφανίσει τον Avatar σας. Μετά, μπορείτε να παίξετε μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια, καθώς και να μοιραστείτε τις επιδόσεις σας με άλλους παίκτες.

Η ολική έκλειψη της σελήνης VD

Βρέθηκε Βόμβα στον υπόγειο της Ρώμης

Βρέθηκε Βόμβα στον υπόγειο της Ρώμης, μέσα σε βαγόνι.

Σκύλα γέννησε 17 σκυλάκια VD

Η μέρα σε εικόνες απο το BBC 21-12-10

http://www.bbc.co.uk/news/world-12049281

Απελπιστική η κατάσταση στα αεροδρόμια της Αγγλίας για τους επιβάτες VD

Η επίθεση διαδηλωτή με το κράνος του .Ρώμη VD

Mancester city Everton 1-2 VD