Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μάχες στο Σύνταγμα μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ 28-6-11 VD

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 28-6-11

Το ανέκδοτο του Ιουλή by bokylis!
`μετά τον τσάκ Νόρρις ο Λάμπρος Μπούκλης !  ανέκδοτο είπε πως είναι, και μάλιστα του Ιούλη, αν πούμε σε κάποιον πως η Σπάρτη δεν έχει προσωπικό για την αρχαιολογική της υπηρεσία! Δεν θα διαφωνήσω αγαπητέ μου Λάμπρο αλλά υπάρχει και καλύτερο ανέκδοτο!

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 27-6-11

Τριβόλια είχατε σύμβουλοι;;;;
Δεν στάθηκαν δευτερόλεπτο! Τι να βλέπεις την Κηφισίας τι να βλέπεις το περιφερειακό συμβούλιο. Οι μέσα οι έξω οι σύμβουλοι οι μέσα οι έξω χωρίς σταματημό και παύση! Κανείς δεν έβαλε τον πισινό του στην καρέκλα του λες και είχε ο απαυτός τους τριβόλια! Άσε που δεν έβλεπαν που πήγαιναν! Το κεφάλι κάτω αι εμπρός να πάρουμε την πόλη! Τώρα τι ψήφισαν , τι άκουσαν και τι είπαν ο Θεός και η ψυχή τους!

Live streaming από Πλατεία Συντάγματος 28-6-11

Επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος και στο κέντρο της Αθήνας VD 28-6-11

Χαμογελάτε

Ένας  τύπος που δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ καλά, επισκέπτεται  στο γιατρό του:
- Γιατρφε, εχρω ένα πφροβλημα...  - Τι πρόβλημα; ρωτάει ο γιατρός.
- Να... Μεγαλώνει η γλωθα μου!!!
Τρελαίνεται ο γιατρός, τον εξετάζει από δω, τον εξετάζει από κει,  ανοίγει τα φοιτητικά του βιβλία μπας και βρει κάτι σχετικό. Τίποτα. Ψάχνει, ψάχνει, αλλά που να βρει. Εν τω μεταξύ ο άλλος του λέει:

Λουκέτα παντού

Μια περιήγηση στα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα της Αρκαδίας, θα αποτυπώσει ανάγλυφα το οριστικό λουκέτο σε διάφορα πληροφοριακά κιόσκια που οι δήμοι είχαν στήσει σε καίρια σημεία, και τα λειτουργούσαν κυρίως  κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 27-6-11

Η φλόγα
Σε ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης για τους επερχόμενους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 –χθες το απόγευμα, στην πλατεία Αρεως, παρουσία  του Δημάρχου Τρίπολης κ. Σμυρνιώτη,  άναψε και στην πόλη μας η Φλόγα της Ελπίδας που θα  φωτίζει ολόκληρη την οικουμένη με πανανθρώπινες αξίες και θα μεταδώσει την προσδοκία για έναν καλύτερο κόσμο.