Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χαμογελάτε


Περπατούσε ένας Παοκτζής και βλέπει στα σκουπίδια κάτι να γυαλίζει. Του κινεί την περιέργεια, το πιάνει στα χέρια του και καταλαβαίνει ότι ήταν ένα λυχνάρι.
Το τρίβει αμέσως και εμφανίζεται το τζίνι, το οποίο του λέει ότι μπορεί να του εκπληρώσει μία ευχή.
- Ε, ξέρω γω; Να αναστήσεις την γιαγιά μου.
- Λυπάμαι φίλε, αλλά είναι αδύνατον να αναστήσω νεκρούς. Καμιά άλλη ευχή;
- Ε, να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Αρχίζουν τα δύσκολα

Ορκωμοσίες των νέων δημοτικών αρχόντων καταγράφονται τις μέρες αυτές, σε πνεύμα αγαλλίασης  και ευφροσύνης. Τα χαμόγελα και οι ευχές περισσεύουν προς τους νεοεκλεγμένους μας άρχοντες. Αλλωστε το δικαιούνται απόλυτα, μετά την πρόσφατη λαϊκή εντολή. Η ανανέωση της πολιτικής σκηνής, που επέβαλαν όσοι δεν ιδιωτεύουν, δείχνει ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας αντιδρά στη σήψη και ανοίγει παράθυρα για να μπει φρέσκος αέρας στην πολιτική. Με  ευεργετικά, οπωσδήποτε, αποτελέσματα στο μέλλον.

mancester city aston villa 4-0 VD

Κούβα .Εθιμο 200 χρονών με χιλιάδες πυροτεχνήματα VD

arsenal chelsea 3-1 vd

mancester city aston villa 3-0 vd

mancester city aston villa 2-0 vd

Ο Sir. Elton και ο σύντροφος του απέκτησαν γιό

Το αγοράκι,  γεννήθηκε στις  25 Δεκέμβρη στην Καλιφόρνια με την βοήθεια γυναίκας, μετά απο τεχνητή κύηση. «Είμαστε συγκλονισμένοι με την ευτυχία και τη χαρά σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή," δηλωσε το ζευγάρι.

Mr. Playboy. Η νέα γυναίκα του είναι 60 χρόνια μικρότερη του VD

¨Ερημοι οι δρόμοι της Ν.Υόρκης λόγω παγετού VD

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

«Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα μέτρα. Τέρμα πια μ’ αυτή την τρομολαγνεία. Δεν υπάρχουν νέα μέτρα». Αυτή είναι μία από τις πολλές πανομοιότυπες δηλώσεις που έκανε ο Γ. Παπακωνσταντίνου μέχρι πρόσφατα. Παλαιότερα, μάλιστα, είχε δηλώσει πως αν απαιτηθεί να παρθούν νέα μέτρα, αυτός θα παραιτηθεί, γιατί θα σημαίνει πως έχει αποτύχει. Τα ίδια ακριβώς έλεγε, με το γνωστό μειλίχιο ύφος του, και ο Γ. Παπανδρέου. Αυτός, μάλιστα, τόνιζε με νόημα πως πλέον θα παίρνονται μόνο νέα διαρθρωτικά μέτρα, αποκλείοντας κάθε περίπτωση περικοπής μισθών και συντάξεων.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…


Κατά της συναίνεσης εμφανίστηκε και ο Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παπανδρέου, διότι –όπως είπε- δεν μπορεί να γίνει «ο νεκροθάφτης της ελληνικής κοινωνίας». Έχει και η κουτοπονηριά τα όριά της. Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το Μνημόνιο και πρόσφερε στον Σαμαρά όση επιχειρηματολογία του χρειαζόταν για να τον παρουσιάζει σαν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ


Αφού ψήφισε το Μνημόνιο, αφού ψήφισε όλα τα αντεργατικά νομοθετήματα μέχρι τώρα, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Παπαχρήστος αποφάσισε να κάνει ηρωική έξοδο, καταψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο – σκούπα. Τι έγινε; Είδε το φως το αληθινό και ανένηψε ως άλλος Σαούλ;

ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Κι ενώ οι οικονομικοί ελεγκτές βγάζουν συνεχώς λαβράκια σε σχέση με τα πρώτα ονόματα της πίστας που είτε δεν δηλώνουν τα εισοδήματά τους, είτε δηλώνουν πολύ λιγότερα απ’ όσα παίρνουν, εκείνοι επιμένουν, κόντρα στους καιρούς, να μη δέχονται μείωση στις αμοιβές τους.

Χαμογελάτε

Πώς δηλώνει ο καθένας το τέλος του: 
Ο Ηθοποιός: Έπεσε η αυλαία   Ο ανθοπώλης: Tίναξα τα πέταλα 
Ο κτηνοτρόφος: Τα κακάρωσα   Ο ταξιτζής: Έκανα μια στραβοτιμονιά 
Ο παπάς: Aποδήμησα εις Κύριον  

Ανεμος αισιοδοξίας

Πολλές φορές αναρωτιέται η στήλη τι θα μπορούσε ένας δημοσιογράφος να γράψει τούτες τις μέρες, όταν, ενώ  κατά τη διάρκεια του χρόνου, έχει ταυτιστεί με τη δυσάρεστη είδηση, σκορπίζοντας το φόβο, ξαφνικά σήμερα καλείται να εισέλθει στον κόσμο της ουτοπίας, να αποδεχτεί την ωραιότητα της γιορτής. Να αποποιηθεί το ξοφλημένο χρηστικό μοντέλο. Να θυμίζει αίφνης ναυαγό που βρήκε στο πουθενά του ωκεανού μια σανίδα σωτηρίας και γαντζώθηκε πάνω της.

Αιμοδυναμικό

Η ειδική άδεια λειτουργίας που απαιτείται για την έναρξη λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου , Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων καθηγητή Παναγιώτη Γκούμα στον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο.

Οι φίλοι του τρένου




Το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου-Άργους-Ναυπλίου-Τρίπολης,  κινητοποιεί το Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Αρκαδίας, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταγγέλλει  ότι αυτό που συνέβη στην Πελοπόννησο με το τραίνο ήταν «ώριμο αποτέλεσμα μιας αδιέξοδης πορείας δεκαετιών στην οποία οδήγησε τον ελληνικό σιδηρόδρομο η πολιτική σκανδαλώδους εύνοιας προς τις οδικές μεταφορές, σε συνδυασμό με τη χρόνια κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση του ΟΣΕ από τις κυβερνήσεις της χώρας μας».

Προχειρότητες

Για παρωδία εγκαινίων του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης. Και εξηγεί σωστά πως: «  Αντί μια τόσο σοβαρή κίνηση να συνοδευτεί με καλά οργανωμένες εκδηλώσεις, ώστε να φανερωθεί ανά το πανελλήνιο και μια άλλη πλευρά της Τρίπολης, εκείνη ακριβώς που καταξιώνει στην κοινή συνείδηση και πόλεις και ανθρώπους,  αντί να κληθούν να συμμετάσχουν στη χαρά μας άνθρωποι σπουδαίοι που συνηγόρησαν υπέρ της σωτηρίας του Μαλλιαροπουλείου, παρόλο που δεν ήσαν συμπολίτες μας,