Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αθλητικός τύπος ο… Γραμματέας

Κοιτάξτε καλύτερα και θα διακρίνετε τον Γιάννη Κουνέλη! Τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία ο οποίος.. αθλείται εις το δημοτικό στάδιο της Τρίπολης… παρ ότι με… κοιλίτσα

Καληνύχτα Τρίπολη!

Ξύπνησε για λίγες ώρες και μετά; Συνέχισε τον ύπνο της ή μήπως να πω καλύτερα το… ραχάτι της που λένε και στο χωριό μου; Η πλατεία της Τρίπολης άδειασε παρά το πείσμα καμιά δεκαριά αγανακτισμένων να δίνουν το παρόν καθημερινά! Μόνο οι θαμώνες πια συγκεντρώνονται εκεί για την βόλτα και την ψιλοκουβέντα… έμειναν τα συνθήματα στα χαρτόνια και το μεγάλο πανό  να θυμίζει εκείνη τη νύχτα της αγανάκτησης!

Κάθε εβδομάδα Περιφερειακό;

Τι ήταν και τούτο παναγία μου καλοκαιριάτικα;;; κάθε εβδομάδα θα συνεδριάζουν οι περιφερειακοί;;;; κάθε Δευτέρα πήρε το αυτί μου γιατί λέει τα θέματα είναι πολλά! μαζί με τα θέματα όμως και τα ευρώ σύμβουλοι!!!

Να χαρώ εγώ τον ΟΑΕΕ

Δεν έχει προσωπικό ο ΟΑΕΕ και γι αυτό έχουν συσσωρευτεί 800 φάκελοι για συντάξεις που δεν έχουν ελεγχθεί! Σε τούτη τη χώρα που το δημόσιο είναι υπέρογκο και η Τρόικα μας ζητά να το μειώσουμε , υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν προσωπικό!!!