Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πάλι Παυλή στήριξες καλό μου;;;

Γιατρό θα χρειαστεί ο Σμυρνιώτης και εσένα δεν θα σε θέλει γιατί χειρότερα θα τον κάνεις! Γιατρέ μου Σαμαρτζή μου τι ήταν και το αποψινό;;; πάλι Παυλή στήριξες αγόρι μου; Και μετά θα φταίνε τα blog  που θα μιλάνε για θέμα στην πλειοψηφία.

Όταν ο Νικολάου έκανε μαθήματα Ειρήνης!

Όσοι θέλουν να ξέρουν που πάνε τα χρήματα των κινημάτων Ειρήνης θέλουν πόλεμο. Όσοι ρωτούν για το κόστος της πορείας ειρήνης πειράχτηκαν από την ομιλία Γόντικα. Όσοι θέλουν να μάθουν που πάνε τα λεφτά που δίνουν είναι του κεφαλαίου , του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝΣΥΡΙΖΑ! Δεν τα λέω εγώ αλλά ο Νικολάου!

Γη καλεί.. Καλτετζιώτη!

Από πού σε φέραμε εσένα παλικάρι μου; Από τον Άρη; Τι τοποθέτηση ήταν αυτή για την απογραφή; Δεν σου θίξαμε τους ορκωτούς αγαπητέ Πέτρο Καλτετζιώτη. Δεν σου είπαν οι σύμβουλοι ότι αυτοί έκαναν κάτι μεμπτόν και κυρίως; Μην κοιτάς τον Παυλή! Μην ρωτάς τον Παυλή αγόρι μου « που θιχτήκατε». Στρέψε το βλέμμα στον αντιδήμαρχο της πλειοψηφίας στην οποία ανήκεις!

Σάββα την καμπούρα σου δεν την κοιτάς;;;

Τι εννοεί ο Σαββάκης όταν λέει «τι έκαναν οι αιρετοί που δεν εισέπρατταν χρέη από πολίτες και επιχειρηματίες 2 και 3 χρόνια;» τι εννοεί όταν θέλει να γίνει έλεγχος γι αυτούς επειδή συσσωρεύτηκαν ποσά μεγάλα που τώρα έχουν παραγραφεί ή κινδυνεύουν να παραγραφούν; Τις υπέρογκες οφειλές του δήμου Τρίπολης τις ξέχασες Σάββα;

Λίγο μπρος ο Σμυρνιώτης λίγο πίσω ο Σαββάκης…

Η ρήξη ήταν αναμενόμενη. Έτσι έλεγαν οι.. φήμες αμέσως μετά τα όσα διαδραματίστηκαν και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο το πρωί εκεί όπου ο Παυλής είπε τον Σαββάκη ανίκανο και ψεύτη και τον συμβούλεψε  να επισκεφτεί γιατρό για τα αυτιά του για ν ακούει όσα λέγονται στις συνεδριάσεις.

Αντιπρόεδρος ο.. περιζήτητος!

Ή συμβαίνει πραγματικά ή το κάνει επίτηδες ! δεν μπορεί βρε παιδί μου σε κάθε συνεδρίαση το κινητό του Αντιπροέδρου του προεδρείου κ. Σταμάτη αν μην σταματά! Χτυπάει, εκείνος απαντάει και συνομιλεί χωρίς πρόβλημα παρ ότι όλη η αίθουσα κοιτάει!

Δοκιμάστε ξανά κ. Δελφάκη;

Στην 1η του τοποθέτηση σωστός! «θα απέχω από την ψηφοφορία αν η απόφαση δεν είναι στοχευόμενη αλλά γενική κ αόριστη» είπε ο Νίκος Δελφάκης ωστόσο στάθηκε ανακόλουθος και επέμεινε στην αποχή του παρ ότι η απόφαση ήταν απόλυτα Στοχευμένη.

Τι περιβάλλον θέλουμε;

Το πρόβλημα του περιβάλλοντος στη χώρα μας σήμερα δεν είναι θεωρητικό ούτε αφορά το απώτερο μέλλον. Είναι υπαρκτό και χειροπιαστό και βέβαια επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 6-6-11

Ημέρα Γαλλοφωνίας
H Παγκόσμια Ημέρα της Γαλλοφωνίας είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη γαλλική γλώσσα. Ο γαλλόφωνοι λαοί φτάνουν τα 200 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο και οι άνθρωποι που μιλάνε γαλλικά φτάνουν τα 870 εκατομμύρια σε 70 κράτη και κυβερνήσεις μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού της Γαλλοφωνίας.

Το τέλος παιχνιδιού στην παγκόσμια «φούσκα»

Το κακόγουστο θέατρο με την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα τελείωσε χθες και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, όχι μόνο για αυτή τη δόση, αλλά και για το νέο «πακέτο», που θα αποτρέψει τη χρεοκοπία της χώρας για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον. Τίποτε από όλα αυτά δεν αποτέλεσε έκπληξη στους τραπεζικούς κύκλους: όλοι γνώριζαν ότι η ευρωζώνη δεν αντέχει τη χρεοκοπία της Ελλάδας και ήταν θέμα χρόνου και εκχωρήσεων εθνικής κυριαρχίας από πλευράς μας (βλ. ιδιωτικοποιήσεις από «ξένα χέρια» κ.α.) για να «ανάψει πράσινο» στα χρηματοδοτικά «πακέτα».

video parodia tou spot tou ΠΑΣΟΚ

1ος πατέρας; Παρών!

Είμαι σίγουρο το gataki άγχος σας είχε κυριεύσει! Θα έχει, δεν θα έχει κι αν έχει ποιόν θα έχει; Για το αεροδρόμιο λέω καλέ και για την.. πατρότητα!

«Σεμνά και ταπεινά»

Αν και ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε το μότο της ΝΔ. Ο Κώστας Λαλιώτης «σεμνά και ταπεινά» πάντρεψε την κόρη του το Σάββατο στα Δολιανά… ε ένας γάμος υπερπαραγωγή έφτανε τούτες τις μέρες!

Με το κοστούμι σκουπίζετε εσείς;

Μέρα περιβάλλοντος και σύλλογοι κ άρχοντες έσπευσαν αν δώσουν το καλό παράδειγμα. Πήγα και γω να δω από κοντά και να σου ο πρόεδρος των δικηγόρων με το κοστουμάκι (άνευ σακκακίου βέβαια) , το ίδιο και ο Δήμαρχος Σμυρνιώτης! Γύρισα πίσω και έφυγα!

Κατσαφάνας ;;;;; Παρών ή μπα;;;;

Μου φαίνεται τελικά πως μόνο φασαρία στα Δημοτικά συμβούλια κάνεις! Μόνο κουβεντιάζεις με τους διπλανούς έτσι η ώρα να περνάει…

Τι θέλετε πια;;;

Γίνονται απεργιακές συγκεντρώσεις βγαίνουν οι πολιτικοί και μιλάνε για καθοδήγηση! 

Το κολατσιό σας και… συμβούλιο!

 Άντε και φτου συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου μεσημεριάτικα!