Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

'Εχουμε ''ηγέτες-προστάτες αγανακτισμένους'' και ''βαρβάτους

 
 ''Αγανακτισμένοι'', ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ηγέτης της φιλελληνικής Αρχιεπισκοπής της Αμερικής και ο πρόεδρος της φιλελληνικής Oργάνωσης ΑΗΕΡΑ Mr. Nick Karakostas, γιά τις  αντισημιτικές δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιά.

''Αγανακτισμένος'' και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του George A. Papandreou (GAP), ο κ. Πεταλωτής.
Tα αντανακλαστικά των ''ηγετών της Ομογένειας'' ή της ελληνικής κυβέρνησης δραστηριοποιούνται αμέσως, όταν κάποιος θίγει το Ισραήλ ή τον εβραϊσμό ή τον σημιτισμό. Εάν υπήρχε κατά το ένα τρίτο ''δραστηριοποίηση'' και όταν θίγονται τα συμφέροντα της Ελλάδας (ή όταν η πατρίδα μας διασύρεται), θα είμασταν πολύ καλύτερα. 

 Στις δηλώσεις του ο κ. Σεραφείμ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως υπάρχει μια παγκόσμια προοπτική για την καταστροφή της οικογένειας αλλά και των εθνικών κρατών και ότι "πίσω από όλη αυτήν την ιστορία είναι ο διεθνής σιωνισμός".

Ο κ. Σεραφείμ ανέφερε ακόμα ότι "υπάρχει μια παγκόσμια προσπάθεια απομειώσεως της θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας των Χριστιανών" και πρόσθεσε:


"Εμείς δεν είμαστε εναντίον των ανθρώπων, είμαστε εναντίον των συστημάτων. Σεβόμαστε κάθε άνθρωπο ο οποίος μας μισεί και μας υβρίζει. Γιατί αυτή είναι η εντολή του Χριστού μας, αλλά εν προκειμένω θα σας πω κάτι που θα σας φανεί εξωφρενικό, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ όργανο του παγκοσμίου Σιωνισμού ήταν και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Ρότσιλντ με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να φύγουν από την Ευρώπη και να κατεβούν στο Ισραήλ για να συστήσουν τη νέα αυτοκρατορία. Το παγκόσμιο σύστημα όπως ξέρετε στηρίζεται επάνω στο τραπεζικό σύστημα το οποίο έχει αλωθεί από το διεθνή Σιωνισμό. Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Σόρος και άλλοι πολλοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: