Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Το σχόλιο του Arcadiaportal που το.. υπογράφει η ΑΙΧΜΗ τροποποιημένο μετά από 2 εβδομάδες!

Βρε αγάπη μου γλυκιά! Εσύ στην Αιχμή! Όταν υπογράφεις σχολιάκια φρόντισε να μην έχεις πάρει την ιδέα από κείμενα που έχουν δημοσιευτεί με υπογραφή και εκείνα σε portal! Μιλώ για το σχόλιο για την Κατσέλη που δεν έριξε ούτε ματιά στους συγκεντρωμένους! Το διάβασα στην ΑΙΧΜΗ της Τετάρτης 13 του μήνα όταν στο arcadiaportal είχε αναρτηθεί σχόλιο – κείμενο στης 4-4  με τίτλο «πέρασε και δεν τους κοίταξε η Υπουργός Κατσέλη!
Επέτρεψε μου να μην πιστεύω σαν αναγνώστης ότι είχατε την ίδια σκέψη οι δυο δημοσιογράφοι – σχολιαστές , αλλά και ν αμφιβάλω για την δική σου ιδέα αφού αντί το σχόλιο σου να δημοσιευτεί στην ΑΙΧΜΗ της Τετάρτης  6 του μήνα (Η Κατσέλη είχε έρθει Δευτέρα 4-4), δημοσιεύτηκε στην ΑΙΧΜΗ της  επομένης Τετάρτης! Μήπως δεν προλάβαινες;;;;
Αν σου άρεσε ως σχόλιο , βάλε το στην εφημερίδα έστω και τροποποιημένο… μην το υπογράφεις όμως καλό μου διότι εμείς οι αναγνώστες διαβάζουμε και τις εφημερίδες και τα blogs  και τα portal  και όλα … και γι αυτό δεν θέλουμε να μας δουλεύεις!
Γίνεται που γίνεται αναπαραγωγή των ίδιων δελτίων τύπου , μην αναπαράγετε και ο ένας τις σκέψεις και τους προσωπικούς σχολιασμούς του άλλου!
Βάλτε λιγάκι ο καθένας το δικό του να δουλέψει, δεν είναι κακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: