Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αχ βρε Μπερλουσκόνι άρχοντα!

Διαβάζω για τα  667 χιλιάρικα φέσι που άφησε ο Αρούλης στο Υπουργείο Πολιτισμού και αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνεται ένας έλεγχος στις δαπάνες αυτές. Να κοστολογηθούν τα ταξίδια και τα συναφή και τα όσα ο τότε Υπουργός έκανε για την πολυτέλεια και άνεση του, να τα πληρώσει ο ίδιος! Δεν κατανοώ γιατί μοιρολογούμε και αναφέρουμε συνεχώς νούμερα! Οι καλοπερασάκηδες με το δημόσιο χρήμα να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους. Και ο αγαπητός Αντιπρόεδρος ο οποίος μίλησε στο κινητό του το μήνα Φλεβάρη τόσο που έφτασε τα 21 χιλιάρικα ευρώ, να τα πληρώσει και εκείνος από την μεγάλη και φαρδιά τσέπη του! Τι σημαίνει είναι Υπουργός και του παρέχουμε τηλέφωνο;;; και πες οκ του το δίνουμε… πλαφόν δεν έχει; Ότι γουστάρει μπορεί να κάνει;;;;;;
Αλλά ως αποδείχτηκε από την σημερινή μας οικονομική κατάσταση ο καθείς έκανε ότι ήθελε χωρίς μέτρο και έλεγχο.. το χειρότερο; Ακόμα και σ αυτήν την κατάσταση συνεχίζει να πράττει με τον ακριβώς ίδιο τρόπο!
Και επειδή πολλά λένε για τον Σίλβιο, τουλάχιστον εκείνος για τα γ….@ του πλήρωνε από την τσέπη του, οι δικοί μας πρέπει να μας χρεώνουν ακόμα και αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: