Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δήμος Τρίπολης. Εγινε λάθος;;;;;

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 23-3-2011 υπήρχε ως θέμα ημερήσιας διάταξης ο καθορισμός δηλωτικού σήματος για τον νέο καλλικρατικό Δήμο Τρίπολης. Τις επόμενες μέρες δημοσιεύτηκε άρθρο του δημοτικού συμβούλου Νίκου Δελφάκη όπου μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι στη συνεδρίαση υπήρξε πρόταση από το δημοτικό σύμβουλο Κ. Τζιούμη να εξακολουθήσει να έχει ο Δήμος το ίδιο σήμα που είχε ο πρώην Δήμος Τρίπολης και ότι η πρόταση αυτή τέθηκε σε ψηφοφορία και δεν έγινε δεκτή, άλλοι σύμβουλοι την υπερψήφισαν, άλλοι την καταψήφισαν και άλλοι ψήφισαν παρών.  
Μετά από λίγο διάστημα δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η σχετική απόφαση του ΔΣ με αριθμό 115/2011, όπου περιέργως πώς, η τεθείσα σε ψηφοφορία πρόταση  του Τζιούμη δεν εμφανίζεται πουθενά και φυσικά δεν εμφανίζεται ποιοι σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ, ποιοι κατά και ποιοι λευκό – παρών.
Πλαστογραφία των πρακτικών; Αδυναμία αυτού που συνέταξε τα πρακτικά; Απόκρυψη του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για κάποιους λόγους; Τι απ΄ όλα συμβαίνει;
Ο,τι κι αν συμβαίνει το βέβαιο είναι ότι πρέπει το Προεδρείο να φροντίσει άμεσα να ξαναγραφτούν τα πρακτικά και να αποτυπώνουν την πλήρη εικόνα. Αλλιώς, για δικούς του λόγους, απλώς πλαστογραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: