Κυριακή 1 Μαΐου 2011

«Όχι άλλο .. κάρβουνο» by sabbas sabbakis!

Σήριαλ έγινε το.. κάρβουνο της Τρίπολης εκείνο που χρειάστηκε για να ψηθούν οι οβελίες στην πλατεία Άρεως και όχι μόνο. Το πληρώσαμε 2,20; Ή το πληρώσαμε 0.75 συν ΦΠΑ; Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος και κάπως έτσι το.. κάρβουνο έγινε φίρμα υποσκελίζοντας εκείνο του Νίκου Κούρκουλο!
Όχι άλλο κάρβουνο αναφώνησε και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο αξιότιμος Αντιδήμαρχος Σαββάκης καταθέτοντας ένσταση αλλά και απορία. «Με το κάρβουνο θ ασχολούμαστε τώρα;»
Με συγχωρεί η χάρη σας κύριε Σάββα μου αλλά ναι με το κάρβουνο θ ασχοληθείτε! Αν εσείς έχετε όπως είπατε ενδεικτική τιμή από τα περσινά απολογιστικά στοιχεία 2.15 στην τιμή του κιλού και γι αυτό βάλατε φέτος 2.20 τιμή στον προϋπολογισμό που περάσατε, αλλά ο Παυλής έχει στα χέρια του τιμολόγια που μιλά για τιμή κιλού 0.75 ευρώ συν ΦΠΑ τότε ναι για το κάρβουνο θα μας πεις! Και για τις χαρτοπετσέτες θα μας πεις και για τα πλαστικά, και για τα στολίδια και για όλα! Και θα μας πεις διότι είναι υποχρέωσή σου να μας πεις, να μας εξηγήσεις και να μας αιτιολογήσεις… η αναφορά που το βρήκε ο Παυλής μια ημέρα μετά το Πάσχα και ενώ δεν έχουν συγκεντρωθεί όλα τα τιμολόγια είναι για μικρά παιδιά…
Θα αναμένουμε τα απολογιστικά τα οποία είπατε θα έρθουν σε 2-3 μήνες, όταν θα χει ξεχαστεί δηλαδή το θέμα, και τότε θα μας πείτε και για το κάρβουνο και για όλα! Διότι αν σ εσάς δεν κάνει εντύπωση η τριπλάσια τιμή και η τεράστια διαφορά, ε όσο να πεις εμάς μας ενοχλεί τα μάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: