Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πουθενά δεν είσαι ασφαλής

Εν δυνάμη θύμα ληστείας είσαι παντού! Ακόμα και στο εν κινήσει αυτοκίνητό σου! Αυτό συνέβη σε μια 41χρονη χθες βράδυ στην Τρίπολη. Δικυκλιστής ακινητοποίησε το όχημά της και της έκλεψε την τσάντα της. Η γυναίκα σοκαρισμένη έχασε χρήματα και προσωπικά έγγραφα την ίδια ώρα που η αστυνομία… ψάχνει!

Τι έπαθε ο Κακλαμάνος;
Σαν να μου φαίνεται πως «ξύπνησε» τελευταίως! Εκεί που στα πρώτα συμβούλια δεν τον άκουγε κανείς τώρα όπως λέει και ο λαός , γλώσσα δεν βάζει μέσα του! Συνεχώς κάτι έχει να πεί! Λέτε να ναι αναλαμπή και να.. ξαναησυχάσει;  Περισσότερο και από τον επικεφαλής του μιλάει πια!

Δυο – δυο κ τρεις – τρείς
Δυο – δυο σαν τους Χιώτες πήγαιναν κάποτε οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διότι έτσι επιβάλει το πρωτόκολλο ασφαλείας. Και αντίρρηση καμία! Για πείτε μου όμως την λογική του τρεις – τρείς ή και περισσότερους κάτω από το δεντράκι εκεί στην πλατεία Αγίου Βασιλείου; Λακριντί κάνουν οι αστυνομικοί για να περάσει η ώρα…
Κι άλλη επιστολή Οδυσσέα;
Ακόμα μια επιστολή υπογράφει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Τούτη τη φορά μας λέει για την δημόσια περιουσία και σε γενικές γραμμές καλά τα όσα αναφέρει… καλά όμως ήταν και εκείνα που έλεγε και υπέγραφε στην άλλη επιστολή, εκείνη των 16! Τι κι αν μετά τα πήρε πίσω με τις πράξεις του; Λόγια είναι! Έλα όμως Οδυσσέα μου που τα γραπτά μένουν!


Από πορίσματα σωρό!
Βγήκε το πόρισμα για το Παναρκαδικό.  Παρατυπίες αποκαλύπτει και ευθύνες προσώπων αλλά… θα λογοδοτήσει κανείς; Μικρά και μεγάλα σκάνδαλα σε τούτη τη χώρα μένουν στα πορίσματα  τα οποία διαπιστώνουν απλά… η επόμενη εξουσία δηλαδή η δικαστική, πεσμένη σε χειμερία νάρκη, αναλώνεται στο κυνήγι των μικρών ψαριών αφήνοντας τα μεγάλα και τα σπουδαία να αλωνίζουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: