Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Και το «δωμάτιο με τα βίντεο» βγάζει εσχάτη προδοσία

Πώς έγινε αυτό το θαύμα στο κρατίδιο των Σκοπίων, να λειτουργούν οι Θεσμοί σε όλα τα επίπεδα και η αντιπολίτευση να μπορεί να στέλνει την εκεί κυβέρνηση στα Δικαστήρια για Εθνική Προδοσία, κι εδώ στο Λίκνο της Δημοκρατίας να μην υπάρχει τυπικά ούτε μία Αρχή που να μπορείς να απευθυνθείς; Και στον Αρειο Πάγο να πας (χα! χα!) για να καταγγείλεις Εθνική Προδοσία, και πάλι στην ίδια πολιτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα καταλήξει η ετυμηγορία! Οπότε απλά θα αθωώσει πάλι τον εαυτό της. 


Συγγνώμη, αλλά ακόμη και το «δωμάτιο με τα βίντεο» του Μουντιάλ, το γνωστό και ως VAR (Video Assistant Referee), θα μπορούσε να βγάλει πολύ πιο σοβαρές και τεκμηριωμένες ετυμηγορίες μια που δόξα τω Θεώ όλοι οι προδότες δεν έχασαν την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσουν τις ατιμίες τους: από το Καστελόριζο ως τους Ψαράδες και από τα πάρτυ-τσίρκο του Δημοψηφίσματος-κωλοτούμπα του 2015 στην ομολογία on air ότι δεν ήταν και τόσο σίγουροι για το πώς και γιατί μας πήγαν στα capital controls. Συμπέρασμα: Απαξ και το πολίτευμα δεν λειτουργεί ενόσω συντελούνται πράξεις εσχάτης προδοσίας και προαναγγέλλονται κι άλλες ελαφρά τη καρδία, τι απομένει συνταγματικά πέρα από το παλιό 1-1-4; Ητοι το ότι επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, ο οποίος εκδηλώνεται κόσμια προς το παρόν με το λεκτικό κυνηγητό των Συριζαίων προδοτών από χωρίου εις χωρίον. Κάτι που τους έκανε να θυμηθούν... ξαφνικά τη συναίνεση. 


Α, ναι; Σοβαρά; Τώρα θέλουν το παιχνίδι πιο... κόσμια και ευρωπαϊκά; Τώρα ενοχλήθηκαν από τις κραυγές «προδότες», «ψεύτες» και «απατεώνες», και όχι όταν έστηναν ολόκληρο το πολιτικό σχέδιο ευνουχισμού και καταστροφής της Ελλάδας οι σύντροφοι στην κονόμα Συριζαίοι; Α, σόρι, πολύ αργά ψάχνουν για κορόιδα και μάλλον μαλακά τους πήγε ο Κυριάκος στη Βουλή, ίσως επειδή η επιλογή του θέματος τη συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν η καταλληλότερη. Την ώρα που τους παίρνουν με τις πέτρες σ’ όλη τη χώρα για τη Μακεδονία δεν είναι προτεραιότητα, πολιτικά και κομματικά, η οικονομία, ιδίως όταν έχουν μόλις υπογράψει τα ψευτο-συμβόλαια εξόδου με τους ποικιλώνυμους Μοσκοβισί. 

Αντε, για να μην ψάχνουν τζάμπα για κορόιδα! Αρκεί, όπως είπαμε, το «δωμάτιο με τα βίντεο», ούτε καν δηλαδή Προκαταρκτική της Βουλής για να διωχθούν πολιτικά οι Συριζαίοι ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ με τη βούλα και ως ΨΕΥΤΕΣ με περικεφαλαία! Να αφήσουν λοιπόν το παραμύθι που θυμήθηκαν ξαφνικά ότι... στην πολιτική δεν υπάρχουν... προδότες και πατριώτες! Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Και τη σήμερον ημέρα ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ και πατριώτες όλοι όσοι προσπαθούν να τους ξεσκεπάσουν και να τους σταματήσουν.

Για εσχάτη προδοσία ελέγχονται προσωπικά ο Τσίπρας με τον Κοτζιά κι όλο τους το γκουβέρνο - και όχι φυσικά ο Μητσοτάκης με τον... Κουμουτσάκο! Πέρα από τη Μακεδονία έχουν προϋπάρξει σιωπηρές παραχωρήσεις των Ιμίων και λοιπών περιοχών του Αιγαίου, που είναι ο ορισμός της εθνικής μειοδοσίας, μια που αφορούν εδαφικές παραχωρήσεις. Αλλά ο Τσίπρας προσωπικά έχει τουλάχιστον 2-3 βίντεο για υπόθεση της οικονομικής εθνικής καταστροφής (κι αν του 'χουν ξεφύγει ας ρωτήσει τον Βαρουφάκη που τα έχει σε αρχείο), τα οποία αποδεικνύουν πώς η σούπερ μπλόφα του παράνομου δημοψηφίσματος, τρία χρόνια, πριν παραλίγο να μας βγάλει εκτός Ε.Ε. και φόρτωσε την ελληνική οικονομία με 100 δισ.(!) χρέη επιπλέον, για τα οποία φυσικά κανείς δεν λέει κουβέντα. 

Βιντεοσκοπημένα είναι και όλα τα κορυφαία ψέματα με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παραπλανά τον κόσμο: α) Το αισχρό εμπόριο ελπίδας με τους συνταξιούχους. Αυτοί που υπέγραψαν την περικοπή των συντάξεων από το 2019... και πριν... λένε τώρα ότι θα το επαναδιαπραγματευτούν, μετακυλίοντας ίσως νέα βάρη στα άνεργα εγγόνια και παιδιά των θυμάτων τους. β) Το αδιανόητο ΨΕΥΔΟΣ περί καθαρής εξόδου και τέλους των μνημονίων, που μας τα σερβίρουν με σος... πλεονασμάτων επιστημονικής φαντασίας για... 50 επιπλέον χρόνια, και δεν ντρέπονται να τα υπογράφουν και οι κοινοτικοί αξιωματούχοι, οι οποίοι κάνουν τέλος πάντων τη δουλειά τους... γ) Το χυδαίο εθνικό δουλεμπόριο που συμφώνησε ή και ζήτησε, αν τα διαβάζουμε καλά, ο ίδιος ο Τσίπρας από τη Μέρκελ αποδεχόμενος να στήσει εδώ χίλιες-δυο Μόριες, προκειμένου να χαλαρώσουν οι Γερμανοί ψηφοφόροι και να μας πετάξουν κάποια ψιχία... οικονομικών διευκολύνσεων, για να το ξαναπαίξει εδώ χουβαρντάς και προστάτης των πτωχών - να μην κλαίει και η Μπέττυ επετειακά. 

Το αν είναι ή όχι προδοτική η συμφωνία περί «Βόρειας Μακεδονίας» που υπέγραψαν παράγοντας ήδη πολιτικά αποτελέσματα οι Τσιπραίοι φαίνεται μέρα με τη μέρα! Στο δωμάτιο με τα βίντεο, λοιπόν, θα δουν τον κουτοπόνηρο Ζάεφ να μιλά για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, πράγμα που δεν είναι ούτε αστείο, ούτε τάχα μου εσωτερικής κατανάλωσης εφεύρημα. Ολοι όσοι εξέφρασαν φόβους ότι πρόκειται για ΚΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, διότι το «Βόρεια Μακεδονία», παρότι κι αυτό απαράδεκτο, θα μείνει ως υποσημείωση και θα επικρατήσει το «Μακεδονία» γι’ αυτούς και ΜΟΝΟ, ενώ θα ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ από μας ακόμα και το Μακεδονικό, φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα. Από κρασιά μέχρι γαλακτοκομικά και χαλβάδες, θα χάσουμε στο τέλος το δικαίωμα που είχαμε και τα εμπορευόμασταν ως μακεδονικά, όταν οι Σκοπιανοί δεν έβγαζαν ούτε πασατέμπο με τοπωνύμια! Με την τρέχουσα προς υπογραφή συμφωνία αυτοί θα μπορούν να πλασάρουν τα προϊόντα τους ως μακεδονικά (χωρίς το «βορειο-» - ούτε καν με ψιλά γραμματάκια!), ενώ εμείς μόνο ως ελληνικά! Και ακολουθούν εξίσου σοβαρά ζητήματα, όπως η μετονομασία αεροδρομίων ΜΑΣ, πανεπιστημίων ΜΑΣ, δρόμων ΜΑΣ και ποιος ξέρει τι άλλο στο μέλλον... Ενας ψευτομακεδονικός στρατός, ο σκοπιανός δηλαδή, να πλαγιοκοπεί στο ΝΑΤΟ για λογαριασμό των Τούρκων! 

Γι’ αυτό λοιπόν λέμε ότι, όπως πάντα υπήρχαν, και τώρα πάλι υπάρχουν Ελληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ και Ελληνες πατριώτες. Αυτό που λείπει σε βαθμό που να αναρωτιέσαι αν έγινε επίτηδες σε ανύποπτο χρόνο είναι το νομικό και συνταγματικό σύστημα που θα τους οδηγήσει εκεί που οπωσδήποτε κάποια στιγμή θα καταλήξουν: στο ειδώλιο για εσχάτη προδοσία. Και αυτοί οι προδότες είναι στην εξουσία. Και ως τέτοιους, λοιπόν, σύμπασα η χώρα θα πρέπει να τους το «κοπανάει» από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφήνοντας στην άκρη τα μισόλογα, τους περίτεχνους λεκτικούς ακροβατισμούς, πόσο μάλλον τα politically correct και καθωσπρεπίστικα προσχήματα. Αλύπητο πολιτικό σφυροκόπημα, όπως χτυπάνε το χταπόδι, μέχρι να ξεράσουν τα τριάκοντα αργύρια της εξαχρείωσής τους.
Θέμος Αναστασιάδης
https://www.protothema.gr/blogs/themos-anastasiadis/article/803372/kai-to-domatio-me-ta-video-vgazei-eshati-prodosia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: