Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από τα κωμικοτραγικά που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα με τις περίφημες «διαδικασίες επιλογής των χρισματουχων» από τα δυο μεγάλα κόμματα η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται προς τέρψη του φιλοθεάμονος  κοινού.
Παρακολουθήσαμε χθες τον  «εκλεκτον» του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς ο οποίος αφού έλαβε το «δακτυλιδι» από τον αποχωρούντα κ.Κοτσιάνη και τώρα επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασια για την Τρίπολη Πρωτεύουσα πολη» κ. Δελφάκη και πραγματικά έκπληκτος ο κόσμος είδε τον νομικό κ.Δελφακη να ξεγελάει τον νόμο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των επικεφαλής  παριστάνοντας την γλάστρα και οι ηρακλειδείς του στέμματος να κάνουν ένα επικοινωνιακό βομβαρδισμό στους πολίτες για τα προσόντα του αρχηγού τους.
Μάταιος κόπος όμως διότι όλοι γνωρίζουν με ποιες συμφωνίες και διαδικασίες καπελώθηκε η βάση του ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι υποψήφιοι για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Έκαναν τα πάντα για να δικαιώσουν όλα όσα καταγγείλαμε χρόνια για την περιθωριοποίηση των πολιτών ακόμη και των κομματικών μελών και στελεχών.
Όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε  και τις τόσες ανακρίβειες και πόσα παραπλανητικά δήλωσε στην συνέντευξη του ο κ. Δελφάκης χθες στο ξενοδοχείο Μαίναλο με την παρουσία των πολιτικών σωματοφυλάκων του.
Προσβάλλει την νεολαία όταν προσπαθεί να καρπωθεί θεσμούς όπως το δημοτικό συμβούλιο νέων  παρουσιαζοντας το  ως επίτευγμα του ενώ κρύβει την ευθύνη του που δεν  λειτούργησε ποτέ τα τελευταία 3 χρόνια.
Οι νέοι το γνωρίζουν αυτό και θα απαντήσουν ανάλογα.
Δηλώνει συνεχιστής της παράταξης του  αλλά κρύβει ότι είναι  διαλυμένη κάτω από το βάρος μεθοδεύσεων που τον εξυπηρετούσαν προφανώς διότι το δακτυλίδι το είχε καπαρώσει από το 2006 από τον κ. Κοτσιάνη.
Οι πολίτες του Δήμου μας γνωρίζουν αρκετά αλλά θα πληροφορηθούν περισσότερα στην προεκλογική περίοδο και θα πράξουν ανάλογα μεγάλο έργο του κ. Δελφακη και της παράταξης του προβάλλει στην πλατεία Άρεως αλλά και στο Πλάτωμα που θα γινόταν Πάρκο και είναι ακόμη σκουπιδότοπος.
Το πνεύμα συνεργασίας που δηλώνει τώρα για τις προεκλογικές του ανάγκες το ζήσαμε 4 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο που περίσσευε η αλαζονεία τους.
Όσον αφορά τον 2ο γύρο των εκλογών κακώς τον απασχολεί διότι απλά δεν θα είναι.
Οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στην κομματική εξάρτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που φθίνει στον στραγγαλισμό της. Θα δώσουν την νίκη σε πραγματικά ανεξάρτητες αυτοδιοικητηκές δυνάμεις  και όχι σε υποκατάστατα ούτε καν των κομμάτων αλλά κάποιων παραγόντων.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: