Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

λοιπόν, δεν αποτελεί σκάνδαλο (όπως μας λέει ο τ. πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής), το δημόσιο δεν ζημιώθηκε, οι περί την Βιστωνίδα κάτοικοι βγήκαν ωφελημένοι και κερδισμένοι από την πολιτική  και τις αποφάσεις της κυβέρνησης της Ν.Δ.
«Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε», που λέει ο διαχρονικός λόγος, ή «αν έτσι σας συμφέρει», που λέει ο υποψιασμένος πολίτης.
Και τότε ΑΠΟ ΠΟΥ όλος αυτός ο θόρυβος για σκάνδαλο, θόρυβος που έκανε κουλουβάχατα μια κυβέρνηση, μια ολόκληρη παράταξη καλύτερα, εξαφάνισε «μεγάλα» ονόματα της Νέας Δημοκρατίας και κάποιους του ΠΑΣΟΚ, απασχολεί τόσους μήνες την κοινή γνώμη; Είναι, απλώς, δημιούργημα, κατασκεύασμα των Μ.Μ.Ε. ή προϊόν κομματικής αντιπαράθεσης;
Στο ερώτημα αυτό δεν απαντάει η επιστολή Καραμανλή. Ούτε κανείς άλλος θα απαντήσει ή, αν απαντήσει, δεν θα γίνει πιστευτός, έτσι που κόμματα και πολιτικοί έχουν χάσει εντελώς (τουλάχιστον στο θέμα αυτό) την αξιοπιστία τους.
Και η ζωή συνεχίζεται-καλύτερη για τον Εφραίμ και τον Αρσενικό και τινας μεσάζοντας γενικώς, δυσκολότερη για τον ελληνικό λαό. Θα τρελαθούμε σ’ αυτή την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: