Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Εδώ τρίζουν τα οστά του Κολοκοτρώνη......(είμαστε ραγιάδες)

Είμαστε ραγιάδες γιατί μία ζωή προσπαθούμε με μίζες και ρουσφέτια να τακτοποιήσουμε τους δικούς μας , να κάνουμε τις δουλίτσες μας και οι άλλοι ας κουρεύονται.
Είμαστε ραγιάδες γιατί όταν πρέπει να εναντιωθούμε ,να αντιδράσουμε για τα αίσχη που γίνονται το βουλώνουμε.

Είμαστε ραγιάδες γιατί νομίζουμε ότι θα αλλάξουμε την ΕΛΛΑΔΑ εναλλάσσοντας τα ίδια καθίκια στην εξουσία.

Είμαστε ραγιάδες και μας αξίζουν τα χειρότερα γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν υπάρχει πια!!!

Ο Παπανδρέου  «ο πιο έξυπνος πρωθυπουργός και το σκοτεινό περιβάλλον του, ράντος και χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι » έχει καταλάβει με ποιους έχει να κάνει και γνωρίζει ότι ο ραγιάς δεν αντιδρά σε τίποτα γιατί Δούλος γεννήθηκε Δούλος θα πεθάνει.
 Έλληνες πλέον είμαστε ΜΟΝΟ γιατι ζούμε σε αυτο τον τόπο. Πριν 12 μήνες ψηφίσαμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που χόρευε ζεμπεκιές με τον τζεμ σαν υπουργός εξωτερικών, που είχε καθοριστικό ρόλο στην προδοσία των Ιμίων, που χάρισε στην Τουρκία το αιγαίο(συνθήκη Μαδρίτης) κατά τα κελεύσματα των ΗΠΑ, που ήταν υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς και της μαστούρας του μυαλού. Προσθέστε σε όλα αυτά το ότι ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ 3 μήνες πριν τις εκλογές τον θεωρούσαν ΒΛΑΚΑ(φυσικά δεν ήταν αυτός αλλά εμείς) και ακατάλληλο για αρχηγό τους, αποκαλώντας τον υποτιμητικά και όχι χαϊδευτικά "Γιωργάκη". Μήπως όσοι ψήφισαν δεν ήξεραν τι εστί ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?! ΠΑΓΚΑΛΟΣ?! ΛΟΒΕΡΔΟΣ?!,το σινάφι του γιωργακη?! ΑΣ μην κλαιγόμαστε λοιπόν η πλειοψηφία του "ελληνικού" λαού τον ψήφισε γιατί πίστεψε σε καλύτερες μέρες βολέματος,τεμπελιάς και καταναλωτικών δανείων. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: