Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι μετανάστες της νομικής

Η «κατάκτηση» της Δημοκρατίας μας, είναι η εξής: το 2,8 %  των πολιτών, κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο 97,2 %.
Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος μάλλον δεν έχει ξεπεράσει την εφηβική του αντιδραστικότητα, αν και φέρεται αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, ανακάλυψε έναν νέο τρόπο για να δώσει πνοή στην παράταξή του: στοίβαξε στο δημόσιο πανεπιστήμιο 250 φουκαράδες αλλοδαπούς και περιφέρει, ανά τα τηλεοπτικά κανάλια, τη δυστυχία τους.
Δεν ξέρω από πού εμπνέονται οι αριστεροί του Συνασπισμού. Επειδή το κεφάλι τους έχει γεμίσει με την ιδέα της «νεοχουντικής» διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν να προκαλέσουν ένα «νέο Πολυτεχνείο», να προκαλέσουν την εξουσία να επέμβει δυναμικά, ούτως ώστε να αρχίζει ο δικός τους αγώνας για αποκατάσταση της απωλεσθείσας δημοκρατίας… Τρομάρα τους.
Τα ιστορικά γεγονότα τα γεννούν οι καιροί. Είναι αποτελέσματα μακρόχρονων διεργασιών και συνδυασμός πολλών συνιστωσών. Δεν είναι κατασκευές μεμονωμένων και ατομικών ενεργειών. Και δη σαν την συγκεκριμένη του Συνασπισμού και του «ηγέτη» του Τσίπρα.
Προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι οι ενέργειες αυτές σπρώχνουν ψηφοφόρους στον κ. Καρατζαφέρη. Κάτι που είναι και η χειρότερη παρενέργεια της συμπεριφοράς του. Ο Χίτλερ υποστηρίχθηκε από το σύνολο σχεδόν του γερμανικού λαού και από πολλούς Γερμανούς διανοούμενους...
Περαστικά μας.
Θοδωρής Κολοκοτρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: