Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 23-3-11

Ήξεραν για το «φάντασμα» αλλά δεν μίλαγαν…

Η ιστορία είναι γνωστή και πάνω κάτω θα την ξέρετε. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Σπάρτης Φούρκας, με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Τατούλη και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο, ανέφερε πως μέχρι σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο έχει πληρώσει πάνω από 17 εκατ. Ευρώ για την παράκαμψη της Σπάρτης («Σκούρα-Πυρί»), έργο, για το οποίο, παρ’ ότι ξεκίνησε το 2007, οι εργασίες βρίσκονται ακόμη στο αρχικό στάδιο!
Αλήθεια, με τι να πρωτοεξοργιστεί  κανείς; Με ποιόν ή με ποιους; Διότι ο Φούρκας, γι’ αυτό το απερίγραπτο μπάχαλο, με άλλη προγενέστερη επιστολή του από το 2010 είχε ενημερώσει τον τότε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη, ο οποίος όμως δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να του απαντήσει! Με λίγα λόγια, κάποιοι ήξεραν, αλλά απ’ ότι φαίνεται προτίμησαν να βουλώσουν τα αφτιά τους και  να σφραγίσουν το στόμα τους! Προφανώς γιατί ασχολούνταν με άλλα… σοβαρότερα θέματα και είχαν μεγάλο φόρτο εργασίας…


«ΔΟΛΙΑ-ΑΝΝΑ»
Είμαι ο τελευταίος που θα νοιώσει έκπληξη αν δει ότι η Αννούλα η Διαμαντοπούλου θα κάνει Πάσχα στα Δολιανά, προσκεκλημένη του Λαλιώτη…

Χλιαρή παρέμβαση
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο Λαλιώτης «τα έχει πάρει αγρίως στο κρανίο» με την Αννούλα. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν δυσαρεστημένοι μαζί του, αφού θα περίμεναν απ’ αυτόν πιο δυναμική παρέμβαση προκειμένου να μην μεταφερθεί η έδρα του σχολείου των Δολιανών σε γειτονικό χωριό.

Για τα Δολιανά έκανε παρέμβαση ο Λαλιώτης. Για την Δημητσάνα θα κάνει ο Αβραμόπουλος;


Μπερδεματάκι
Παρακολούθησα τηλεοπτικώς τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Χρυσοχοϊδη και του Τατούλη και μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι ο Τατούλης είναι ο υπουργός και ο Χρυσοχοϊδης Περιφερειάρχης Πελοποννήσου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: