Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δώσε και σε μένα Μπάρμπα!

Πολύς ο λόγος για τις εκδηλώσεις και τις επιχορηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, πολλές επισημάνσεις και πολλές ενστάσεις κυρίως ένεκα της συγκυρίας. Κάποιες υπερψηφίστηκαν ομόφωνα, κάποιες άλλες κατά πλειοψηφία, κάποιες αναβλήθηκαν. Μέσα σ εκείνες που πέρασαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κυρίων Νικολάου και Γιόκαρη  είναι επιχορήγηση στο Σύλλογο Λεβιδιωτών για εκδήλωση την Πρωτομαγιά. « η ημέρα είναι απεργία, είναι αγωνιστικής συμμετοχής και όχι για βόλτα» τόνισε ο κ. Νικολάου σημειώνοντας πως δεν ψηφίζει να δοθούν χρήματα για βόλτες.
Επεσήμανε δε πως δεν μπορούν να δίνονται χρήματα χωρίς να υπάρχει μια τάξη. Λίγα λεπτά όμως αφού καταψήφισε και μίλησε για τάξη εισηγήθηκε στο σώμα επιχορήγηση 5.000 ευρώ για την Πορεία Ειρήνης και τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη. Το Σώμα υπερψήφισε και μάλιστα ομόφωνα αφού όπως σημειώθηκε από τον αντιδήμαρχο Ταλούμης  ο Δήμος πάντα κάλυπτε τα έξοδα όχι όμως και των μουσικών εκδηλώσεων αφού αυτές δεν είχαν στάνταρ κόστος.
Οι ίδιες εκδηλώσεις τέθηκαν υπο την αιγίδα και της Περιφέρειας, με την εκδήλωση ως εκ τούτου να.. ανεβαίνει αρκετά υψηλά σε κόστος… οξύμωρο εν τέλει έτσι κύριος Νικολάου; Δεν ψηφίζετε άλλες εισηγήσεις αλλά ζητάτε χρήματα για εκδηλώσεις που εσείς στηρίζετε και η επισήμανση δεν αφορά τον Αγωνιστή, αλλά τη πρακτική που ακολουθούν οι παρατάξεις! Οι παρατάξεις που ζήτησαν αιγίδα και επιχορήγηση και από Δήμο και από Περιφέρεια προτάσσοντας τον Αγωνιστή ! τα δυο σώματα υπερψήφισαν ομόφωνα αλλά… ας είμαστε λίγο σοβαροί και όχι τόσο πονηροί! Να πάρουμε από παντού σε καιρούς μάλιστα τόσο δύσκολους! Εν τέλει πόσο είναι το κόστος αυτών των εκδηλώσεων; Γιατί δεν αναφέρετε ποτέ και πουθενά παρά μόνο ζητούνται επιχορηγήσεις ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: