Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το παρασκήνιο της ακύρωσης της συνέντευξης Τζάγκρη!

Ε ρε ένα παρασκήνιο που έχει η ιστορία με την Τζάγκρη και την μη έλευσή της στην Τρίπολη!!!!!
Η Υφυπουργός παρ ολίγον να … εξυπηρετήσει τα σχέδια Τατούλη ο οποίος δεν είδε και με τόσο καλό μάτι την σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη με την παρουσία του Παύλου Γερουλάνου…
Ο Περιφερειάρχης είδε είχε δει να υλοποιείται μια σύσκεψη την Πέμπτη με άμεσα εμπλεκόμενο το όνομά του και στην συμπεριφορά του λογικό λοιπόν ήταν να μην καλοδεί τη νέα σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Μ. Δευτέρας, σύσκεψη με τον Υπουργό Πολιτισμού τον οποίον ο Περιφερειάρχης είχε «κατεβάσει» στην Τρίπολη για να μετέχει στην ειδική συνεδρίαση του Π.Σ για τον τουρισμού!
Ο Περιφερειάρχης ουσιαστικά λοιπόν δεν πέτυχε το στόχο του αφού ο Υπουργός στην ουσία δεν του έδωσε και τίποτα για αυτό και είχαμε την εσπευσμένη ανακοίνωση για την κοινή έκτακτη συνέντευξη τύπου με την Υφυπουργό Εσωτερικών για τα απορρίμματα.
Έλα όμως που τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε την Τζάγκρη και «δεν τις επέτρεψε» ουσιαστικά να κατέβει γι αυτήν την κοινή συνέντευξη τύπου;;;;
Αιφνιδιάστηκε η περιφέρεια το λιγότερο γι αυτό και η αμηχανία της , η μη ενημέρωση του τύπου , αλλά κι η λανθασμένη πληροφόρηση της Νικολάκου προς τους δημοσιογράφους πως δηλώσεις θα κάνει ο Τατούλης!
Ο περιφερειάρχης δεν έκανε ποτέ δηλώσεις διότι… τι να έλεγε;;;;; καμία δέσμευση απολύτως δεν υπήρχε!
Κάπως έτσι λοιπόν η περιφέρεια έκανε πως όλο αυτό, δεν συνέβη ποτέ, δεν εξέδωσε ανακοίνωση ούτε για την ακύρωση, ούτε και για τους λόγους αυτής και βεβαίως καμία αντίδραση δεν είχε στις αναφορές για την.. αγενή της συμπεριφορά θέματα που η αντιπεριφερειάρχης επι του Τύπου δεν αφήνει να περάσουν έτσι!
Αυτή τη φορά το άφησε διότι… η εξήγηση δεν συνέφερε σε καμία περίπτωση και ουσιαστικά αποδεικνύει το «άδειασμα» που υπέστη ο περιφερειάρχης !
Καμία αναφορά για την ακυρωθείσα συνέντευξη ούτε και στην ανακοίνωση με την δήλωση της κυρίας Τζάγκρη!
Δήλωση η οποία θέλουν οι πληροφορίες να έγινε τηλεφωνικά!!!!!! Η περιφέρεια αναζήτησε αυτήν την δήλωση από την Υφυπουργό προκειμένου να κατορθώσει να σώσει ότι μπορέσει! Αν η περιφέρεια δεν είχε καλέσει την Υφυπουργό , καμία δήλωση δεν θα είχε γίνει, καμιά πρόθεση από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε για μια τέτοια κίνηση!
Αφού εδόθη λοιπόν η δήλωση , προωθήθηκε από την Περιφέρεια. Η δήλωση ήρθε από την περιφέρεια, έχει σημασία, και όχι από το Υπουργείο!
Η περιφέρεια πανηγυρίζει , ουσιαστικά όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για καμία νίκη αφού αν κανείς διαβάσει τη δήλωση προσεκτικά, πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα θα βγάλει…
Ένα παιχνίδι εντυπώσεων!
Ο Γερουλάνος που την έφερε στον Τατούλη με την παρουσία του στη σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ, Ο Τατούλης που πήγε να την φέρει στην Τζάγκρη, το ΠΑΣΟΚ που το έσωσε τελευταία στιγμή και η Περιφέρεια που προσπάθησε αλλά… εκείνη δεν κατάφερε να το σώσει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: