Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η αξιοπρέπεια του σαλονιού και του τσαντιρίου!

 Διαβάζω τα σχόλια για τους roma, τσιγγάνους, γύφτους, όπως θέλετε πείτε τους, και πραγματικά απορώ! Πόσο κοντόφθαλμοι και ανόητοι μπορούμε να είμαστε; Αναρωτήθηκε κανείς ποτέ γιατί επιλέγουν την εγκληματικότητα; Κανείς ποτέ δεν θέλησε να τους εντάξει στην ουσία, «πετάχτηκαν» σε πρόχειρους καταυλισμούς, εκδιώχθηκαν από τα σχολεία ως βρώμικοι,  ένιωσαν από την πρώτη στιγμή το βλέμμα της υποτίμησης.
Διάβασα και για τα αυτοκίνητα και για τις ασφάλειες και για τα νόμιμα που δεν τηρούν. Και φταίνε αυτοί αλήθεια; Και εμένα αν δεν με ήλεγχε κανείς δεν θα είχα! Το ίδιο και εσύ ! κανείς δεν τους ελέγχει, τους αφήνει αυτή η πολιτεία ασύδοτους γιατί προφανώς και εκείνη την συμφέρει!
Ναι κλέβουν, ναι εγκληματούν, ναι διακινούν… μόνο αυτοί όμως;;;;; όχι! Απλά είναι οι εύκολοι ένοχοι!
Και επιτρέψτε μου αλλά σ  ένα τσουβάλι δεν χωρούν όλοι κ δεν μπαίνουν όλοι! πόσο πολύ αυτό με θυμώνει! Ένας τσιγγάνος κλέβει, όλοι κλέβουν! Ένας Αλβανός σκοτώνει όλοι σκοτώνουν, ένας κακός μετανάστης, όλοι οι μετανάστες κακοί!
Και οι δικοί μας βρε Παιδιά; Οι Έλληνες; Γιατί οι πράξεις του Παλαιοκώστα δεν χαρακτηρίζουν και σένα και μένα;
Υπάρχουν αθίγγανοι που ζουν με περισσότερη αξιοπρέπεια μέσα σ ένα τσαντίρι  απ ότι εσύ σ ένα λούξ και καθαρό σπίτι σε βεβαιώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: