Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Δανεικά είναι κύριε Περιφερειάρχα!

Δανεικά είναι κύριε Περιφερειάρχα!
Τον Δέδε έβαλε σε 1ο πλάνο ο Υπουργός Μπεγλίτης για το θέμα του φράγματος του Ασωπού στην Κορινθία, παρακάμπτοντας ουσιαστικά τον Περιφερειάρχη. Ο 1ος αιρετός έσπευσε να εκδώσει δελτίο τύπου στο οποίο δηλώνει το προσωπικό του ενδιαφέρον για το Φράγμα μπας και στρέψει λίγο τα φώτα πως την μεριά του. Βλέπετε η εξέλιξη δεν ικανοποιεί το πρεστίζ του περιφερειάρχη ο οποίος πρόσφατα μάλιστα ξεκαθάρισε πως όλα γίνονται με ευθύνη του Περιφερειάρχη , δηλαδή του ιδίου και όχι κατόπιν ενεργειών των Αντιπεριφερειαρχών.. αν θυμηθεί κανείς όμως τα όσα έσουρε ο Τατούλης στον Μπεγλίτη προ εβδομάδων, υποδεικνύοντας του να κάνει τη δουλειά του και να μην ανακατεύεται στα της περιφερείας , ε τότε δεν θα απορεί και για την δήλωση του ΥΕΘΑ!  Δανεικά είναι Πέτρο μου!

Και φτου για την πλατεία Άρεως
Ένα ακόμα συμβούλιο Τρίπολης την Παρασκευή , ένα ακόμα θέμα για την πλατεία Άρεως! Πάλι θα τα πει το σώμα, πάλι θα τα συζητήσει, πάλι θα αποφασίσει μπας και βγει καμία άκρη και φτάσουμε στην ολοκλήρωση…  άντε σύμβουλοι γιατί μετά θα πρέπει και να την.. μοιράσετε στους καταστηματάρχες. Ποιος θα βάλει τι και που!

Η πολυλογία φταίει πρόεδρε!
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και κάτι μου θυμίσει η αλήθεια είναι ! κοιτάζω τη μια πρόσκληση κοιτάζω και την άλλη και να τη η  απάντηση! Τα περισσότερα θέματα είναι ίδια! Για τις προσκλήσεις συνεδριάσεων του Περιφερειακού συμβουλίου λέω. Ναι – ναι αυτές που πια γίνονται κάθε Δευτέρα λόγω.. πληθώρα θεμάτων! Μάλλον η πολυλογία φταίει πρόεδρε μου και όχι τα θέματα ! γιατί τα ίδια που είχατε την προηγούμενη Δευτέρα θέματα στην πλειοψηφία τους, τα ίδια έχετε και τώρα. Άρα δεν τα συζητήσατε , άρα δεν προλάβατε! Δεν είναι όμως τακτική αυτή! Έτσι δεν είναι; Βάλε χρονόμετρο Πρόεδρε αλλιώς τα ίδια θα βάζεις στην ημερήσια διάταξη μέχρι τα Χριστούγεννα!

Στην Αργολίδα τους επικήρυξαν!
Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές Μανιάτης και Παπαδημητρίου στην Αργολίδα. Τους έβγαλαν αφίσα και τους επικήρυξαν σε όλη την πόλη αφού ψήφισαν το μνημόνιο… ολίγον υποκριτικό όμως ν αφήνετε βρε παιδιά τον κ. Ανδριανό απ έξω… αν η γραμμή της ΝΔ ήταν να ψηφίσει, αν αυτό την συνέφερε πολιτικά θα το έκανε.. και ο Ανδριανός φαντάζομαι θα ψήφιζε και εκείνος. Δεν ήταν προσωπική επιλογή η καταψήφιση. Προσωπική επιλογή ήταν αυτή της Παπαδημητρίου άσχετα αν διαφωνεί κανείς ή συμφωνεί με αυτήν.. η επιλογή Ανδριανού ήταν επιλογή της ΝΔ και εκείνος σαν καλός στρατιώτης του κόμματος την ακολούθησε. Θαρρεί κανείς πως αν ο Σαμαράς έλεγε ναι στο μνημόνιο και στα συναφή ο Ανδριανός και ο κάθε αντίστοιχος Ανδριανός σε όλους τους νομούς θα έλεγε όχι δεν το ψηφίζω γιατί πλήττει το λαό; Θα ψήφιζε για να μην διαγραφεί! Συμπέρασμα; Κοιτάζουν την πάρτη τους! Απλά ετούτη την περίοδο το προσωπικό τους συμφέρον είναι να υπερασπίζονται εκ του ασφαλούς πάντα αφού δεν είναι κυβέρνηση, τους πολίτες που πλήττονται από το μνημόνιο… απλή λογική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: