Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Βάλαμε πάτο στο βαρέλι!

Τι χαρά μεγάλη στο σπίτι τους! Βενιζέλος και Παπανδρέου πανηγύρισαν χθες από τις Βρυξέλες για τις αποφάσεις που ελήφθησαν και είναι πρωτόγνωρες σε επίπεδο στήριξης μιας χώρας. Θριαμβολόγησαν οι Πολιτικοί μας διότι πλέον είμαστε περισσότερο δέσμιοι από ποτέ! Χειροκρότησαν διότι δεν θα χρεοκοπήσουμε αλλά θα απηυδήσουμε από τα όσα  έρχονται! Κανείς δεν μας κάνει χάρη! Δεν αγάπησε κανείς την Ελλάδα και την βοηθά! Η βοήθεια έχει και ανταλλάγματα και κανείς πλέον δεν αναφέρεται στα επίπονα για τους πολίτες μέτρα. Αυτά είναι δεδομένα! Τι κι αν μας είπαν χθες πως από τώρα θα αρχίσουν οι ελαφρύνσεις… δηλαδή θα πάρω δώρο Χριστουγέννων; Θα επανέλθει ο μισθός μου; Αυτά δεν μου τα απάντησαν! Οι πολιτικοί δίνουν μάχη για νούμερα τα οποία είναι σ ένα κομπιούτερ και αποτελούν χρέη και ελλείμματα. Ο λαός δίνει μάχη επιβίωσης… μήπως στην τελική μείνουν τα ωραία και εξισορροπημένα νούμερα αλλά δεν θα υπάρχει λαός για… να σας ψηφίζει;;;;; όμως τι λέω; Ο Βαγγέλης το είπε! «Βάλαμε πάτο στο βαρέλι!»

1 σχόλιο:

Aeras einai είπε...

Δεν χρεοκοπούν οι χώρες, αλλά το ΔΝΤ, η FED, η ΕΚΤ... και αυτοί που έχουν οργανική σχέση μαζί τους (οικονομολόγοι, πολιτικοί, τραπεζίτες, οργανισμοί κ.α.). O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια...

Μην πέφτετε στην παγίδα των ιεροψαλτών της δημοσιονομικής λιτότητας, των περικοπών και της αύξησης της φορολογίας (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ..Αλλα ο Δανεισμός που δημιουργεί το πρόβλημα)

Η δημιουργία του "ex nihilo" χρήματος και άϋλη ανατοκιζομενη πίστωση με κλασματικά αποθεματικά (χωρίς πλήρη αντίκρισμα) και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας.

Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.

http://www.scribd.com/oikonomia247