Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Αχ βρε Άννα!

Μέλημα δεν ήταν ούτε οι εκπαιδευτικοί, ούτε τα κενά, ούτε οι εκτυπώσεις των βιβλίων… άλλωστε χρόνια τώρα η κατάσταση είναι άθλια! Σχολικό κουδούνι χωρίς καθηγητές σε όλες τις έδρες και μαθητικές σάκες χωρίς τα σχολικά βιβλία μέσα!!!!! Φωτοτυπίες και κόντρα φωτοτυπίες με τις ελπίδες; Τουλάχιστον τα βασικά βιβλία να είναι στις 12 Σεπτέμβρη στα σχολεία… και λέω με όση αφέλεια έχω… δεν ξέρουν πως πρέπει να εντυπώσουν βιβλία;
Δεν ξέρουν ότι πρέπει να είναι έτοιμα με την έναρξη του σχολικού έτους; Ποιοι είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τις ενέργειες αυτές και δεν κάνουν τη δουλειά τους; Και μην πει κανείς πως φταίνε οι συνταξιοδοτήσεις και η κατάργηση του οργανισμού εκδόσεων διδακτικών βιβλίων διότι η εικόνα τούτη δεν παρατηρήθηκε φέτος!
Αλλά θα μου πεις υπουργέ μου είχες άλλες έννοιες! Ολόκληρος Καλλικράτης βρε αδερφέ και έπρεπε και εσύ ένεκα και της κρίσης να βάλεις το χεράκι σου για να μαζευτεί κανένα φράγκο! Έννοια είχες ποια σχολεία να κλείσεις και ποια να συγχωνεύσεις και άφησες τις λεπτομέρειες των βιβλίων και των δασκάλων για το τέλος… το τέλος βέβαια είναι τώρα και με ελπίδες αχ Άννα δεν γίνεται τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: