Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Στου κασίδη το κεφάλι!

Κάνουν πειράματα λες και είναι μικρά παιδιά… δεν παίζουν τον γιατρό αλλά τον οικονομολόγο με πραγματικά δεδομένα όμως και μεγέθη! Στοχεύουν να βάλουν χρήματα στο δημόσιο ταμείο χωρίς να βλέπουν τις συνέπειες αυτής της συγκλονιστικής χρηματομάζωξης!
Μας μιλούν για τα λεφτά που μπαίνουν στα ταμεία από τα νέα μέτρα αλλά για την ύφεση ούτε λόγος, την προσπερνούν λες και δεν υπάρχει!

Συρρικνώνουν την κρατική τηλεόραση και μιλούν για μείωση εξόδων περί τα 8 εκ ευρώ… για τους ανέργους; Άχνα! Μόνο τα έσοδα στα ταμεία έχουν σημασία!
Από την άλλη αυξάνουν τον ΦΠΑ στο 23%! Εκτοξεύουν την εστίαση στο Θεό στην κυριολεξία… τι κι αν κανείς δεν θα πατάει στα μαγαζιά, τι κι αν αυτά βάλουν λουκέτο.. η ουσία είναι να λάβουν από το 23%! Το ότι το ξανασκέφτονται τελευταία στιγμή, αποδεικνύει περίτρανα την ελαφρότητα των αποφάσεων επάνω στη βιάση της συγκέντρωσης χρημάτων…
Παραπέρα τα ραβασάκια της εφορίας… ακόμα και για 500 ευρώ θα πηγαίνεις μέσα!!!! Διορία μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη! Ζουρλάθηκαν οι κυβερνώντες και πίστεψαν πως ξάφνου ο κρατικός τους φορέας, που τόσο και τόσο κόσμοι βόλεψαν σε αυτόν τόσα χρόνια θα πάψει σε μια στιγμή να είναι δυσκίνητος και δυσκοίλιος και εν ριπή οφθαλμού θα γίνει μια καλολαδωμένη μηχανή! Θα φτιάξουν λέει και τηλεφωνικό κέντρο για να μας καλούν υπάλληλοι, οι οποίοι θα προσληφθούν αναρωτιέμαι; Για να μας υπενθυμίζουν την οφειλή μας! Πλάνην οικτρά πλανώνται , την ίδια ώρα που του καθενός μας το κεφάλι δεν μοιάζει απλά αλλά είναι του.. κασίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: