Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αντάρτες δεν υπάρχουν πιά…

Δεν τους πάτησε το τρένο, όπως λέει για άλλη …συνομοταξία το λαϊκό άσμα, αλλά το θωρηκτό Ανδρέας. Μιλάμε βέβαια για αντάρτες όχι του βουνού, αυτοί τουλάχιστον είχαν άντερα, ψυχή, ιδεολογία, αλλά των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Έτσι στις Τριπολιτσάς τον κάμπο και σε σχέση με την δημιουργία ετέρου, δεξιάς απόχρωσης, δημοτικού ψηφοδελτίου, η σκέψη και η προσπάθεια-προπαντός η επιθυμία-ενός περί τον Δημοσθένη  πυρήνα δεν ετελεσφόρησε, δεν ευδοκίμησε. Το πεδίον μένει ανοικτό και ελεύθερο για τον παλιό αντάρτη Ιωάννη- να δούμε όμως  πόσοι από τους (αναγνωρίσιμους) ομόδοξους θα συνταχτούν μαζί του ή τουλάχιστον, δεν θα τον υπονομεύσουν- εμφανώς ή υπογείως, αφού… οι υπόνομοι βρίσκονται μεν υπό την επιφάνεια της γης, ουχί όμως και υπό την εξουσία του (κομματικού) νόμου.
Στο πράσινο (Αρκαδικό πάντα) στρατόπεδο φαίνεται να αναπτύσσεται εντονότερο το αντάρτικο, αλλά υπό από τις …απειλές μέχρι την πράξη υπάρχει απόσταση. Υπομονή, θα δείξει το πράγμα. Φαίνεται λοιπόν, να δικαιώνονται πραγματικά ανεξάρτητες, κινήσεις ΤΡΙΠΟΛΗ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Κ. Γεωργακόπουλου και ¨ΜΑΝΤΙΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ¨ με επικεφαλής τον Β. Γιόκαρη. Να δούμε πόσο θα τους δικαιώσει ο αφέντης(;) ψηφοφόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: