Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Διαμαρτυρήθηκε

Το λόγο πήρε και μάλιστα «εκτός πρωτοκόλου», κατά δήλωσή του, στα χθεσινά εγκαίνια  της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, ο Δήμαρχος κ. Κοτσιάνης για να καυτηριάσει την αμέλεια των αρμοδίων στην κατάρτιση του προγράμματος, που έθεσαν «εκτός» τον πρώτο πολίτη του Δήμου. Ήταν ένας λόγος καταγγελτικός, που εστίασε στους αγώνες της τοπικής αυτοδιοίκησης για το στήσιμο αυτού του Πανεπιστημίου,  και γι αυτό θεώρησε παράλογη τη μη πρόσκλησή του να απευθύνει έναν απλό χαιρετισμό. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε..
Διαμαρτυρίες
Με τις βουβουζέλες τους  να σπάνε τα  όρια του ήχου θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στους δρόμους της πόλης  χθες το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων, κάνοντας πολλές φορές το γύρο των κεντρικών δρόμων και προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση. Λίγο νωρίτερα ο υπουργός Μεταφορών κ. Ρέππας  χαρακτήρισε αναμενόμενες τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ΔΦΧ, τονίζοντας ότι πλέον το λόγο έχουν οι εισαγγελικές αρχές. «Επιθυμούν να τις κλιμακώσουν. Δικαίωμά τους, εφόσον κινούνται μέσα στα νόμιμα και συνταγματικά πλαίσια... Από εκεί και πέρα υπάρχουν όργανα της Πολιτείας, τα οποία θα το κρίνουν αυτό και θα το αξιολογήσουν», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αν παρακωλύονται οι συγκοινωνίες ασφαλώς παρανομούν. Αν δεν εκτελούν μεταφορικό έργο, ασφαλώς και πάλι παρανομούν. Και γι' αυτό θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη πρωτοβουλία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, είτε είναι δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές, είτε είναι η Αστυνομία ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες».
Αν κατόπιν τούτου νομίζουν οι άνθρωποι αυτοί πως με τα ισχυρά κορναρίσματα και με την  λοιδωρία τους στα τοπικά ΜΜΕ, όπως έγινε με την εφημερίδα μας,  θα κάνουν ισχυρά και πιστευτά τα αιτήματά τους,  είναι μακριά νυχτωμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: