Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τατούλης. Αποδεικνύει ότι ξέρει καντάρια πολιτική μπάλα (το πρόσωπο της ημέρας)


Για άλλη μια φορά ο Τατούλης αποδεικνύει ότι ξέρει καντάρια πολιτική μπάλα. Ότι δεν βρίσκεται τυχαία για πολλά χρόνια στην πρώτη θέση (η διάρκεια κάνει τους πολιτικούς άνδρες). Εξηγούμεθα:

Ενώ παιζόταν μέχρι το 90ο λεπτό  (απόγευμα Κυριακής 17 Οκτωβρίου) το αν ο Μπαρούτσας θα τοποθετηθει δίπλα του ως αντιπεριφερειαρχης, έκανε την τιτανοτεράστια ντρίπλα: Πρότεινε ως αντιπεριφεριάρχη τον Γιαννακούρα! η ευφυία της απλής αυτής κίνησης μεταφράζεται ως εξής: Ξεφορτώνεται τον άξαφνο Μπαρούτσα και παράλληλα  βάζει στο παιχνίδι τον Γιαννακούρα ο οποίος, ως γνήσιο τέκνο της Πασοκικής παράταξης εμφανιζόταν από δυσαρεστημένος έως οργισμένος από τον αποκλεισμό του από την δημαρχιακή υποψηφιότητα.Ενώ ταυτόχρονα βουλώνει τα στόματα εκείνων (θεσμικών Πασόκων - υποστηρικτών Μπαρούτσα) οι οποίοι ήταν έτοιμοι να του καταλογίσουν ότι προωθεί στη θέση του αντιπεριφερειάρχη δικό του άτομο!  Πέτρο είσαι τριςμέγιστος...
Αναφορικά με τον Μπαρούτσα: Για μια τετραετία έχτιζε το προφίλ του μελλοντικού αρκαδάρχη. Σε ένα απόγευμα εξαφανίστηκε... Εδώ κολλάει γάντι η παροιμία, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΡΜΥΓΚΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΤΕΡΑ. Και εις άλλλα με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: