Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΩ


εγκαινιάζεις, εγκαινιάζει... Ούλοι απόψε, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, εγκαινιάζουμε. Το εκλογικό μας κέντρο, καλέ! Περάστε να σας δούμε και να μας δείτε... Προσφέρουμε και φοντανάκι.
Έτσι είπαν τα τρία παιδιά (τριπολιτσιωτάκια-όχι βολιώτικα) και κάλεσαν ταυτόχρονα παπάδες και ψηφοφόρους στην Κεντρική Πλατεία  (Γεωργακόπουλος), στην Τ. Σεχιώτη (Δελφάκης) και στην ΙΒ’ (Παυλής)-οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι Τρίπολης από τον (αυτό-)αποκαλούμενο δημοκρατικό χώρο.
Κι έτρεχαν οι πολίτες από το ένα κέντρο στο άλλο και έδιναν «παρών» και ευχές και στους τρεις και άκουγαν μουσική και τραγούδια διάφορα: στο πρώτο την «Πριγκιπέσσα ΜΟΥ» και απέ «Δυνατά-δυνατά» (προχώρα, Κώστα), στο δεύτερο περισσότερο ποπ και ροκ (καθότι μαγαζί γωνία και πεζόδρομος), στο τρίτο  μνήμες από το παλιό ΠΑΣΟΚ με Vagelis. Κι έτρεχαν και οι δημοσιογράφοι για να δουν, να εκτιμήσουν, να κάνουν ρεπορτάζ. Ωραίο το τρέξιμο, κάνει καλό και στην υγεία, το συνιστούν και οι γιατροί αλλά από μια ηλικία και... κάτω. «Ευχαριστούμεν σας, Κωνσταντίνε, Νικόλαε, Δημήτριε» είπαν πολλοί συμπολίτες, που αγαπούν και τους τρεις, ήθελαν ν’ ακούσουν (έστω και για λίγο) και τους τρεις, ήθελαν να χαρούν, αδερφέ, και τα τρία είδη μουσικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: