Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...

Επειδή οτιδήποτε πέσεις τα χέρια μας, δεν το κρατάμε για πάρτη μας αλλά το βγάζουμε φόρα-τζόγο, ιδού μια σελιδούλα από ένα πρόσφατο γκαλοπάκι,
που δεν έχει διαρρεύσει ολόκληρο, αλλά που όπως μαθαίνω, έχει μελετηθεί πολύ προσεκτικά από το επιτελείο του Παυλή. Η σελίδα που έχουμε στην διάθεσή μας, αφορά την γνώμη των αναποφάσιστων ψηφοφόρων για τους υποψήφιους Δήμαρχους, στον 1ο γύρω, των Δημοτικών εκλογών. Ας δούμε τι προκύπτει απ’ αυτή:
  • Το ισοζύγιο θετικών-αρνητικών γνωμών είναι θετικό, άρα οι ερωτευμένοι που δηλώνουν αναποφάσιστοι στον πρώτο γύρο, έχουν καλές γνώμες για όλους τους υποψήφιους.
  • Τις καλύτερες γνώμες έχει ο Παυλής και ο Σμυρνιώτης, από την στιγμή που εμφανίζουν την καλύτερη διαφορά θετικών-αρνητικών κρίσεων με ποσοστά 40,8% και 27,2% αντίστοιχα.
  • Τα πιο απαισιόδοξα ποσοστά δείχνει να τα έχει ο Δελφάκης, από την στιγμή που εμφανίζει 19,4% θετικές γνώμες και 14,6% αρνητικές.
  • Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση του Κώστας Γεωργακόπουλου. Εμφανίζει 36,9% θετικές γνώμες (όσες δηλαδή και ο Σμυρνιώτης) και 14,6% αρνητικές (όσες δηλαδή και ο Δελφάκης).
  • Στην εν λόγω δημοσκόπηση εμφανίζεται και το όνομα του Θανάση Καβουρίνου, αφού το χρονικό διάστημα κατά το οποίο γίνονταν το γκάλοπ δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα ήταν υποψήφιος Δήμαρχος ή όχι. Ο Καβουρίνος δείχνει να έχει 29,1% θετικές γνώμες και 12,6% αρνητικές. Το ερώτημα που προκύπτει εδώ, είναι αρκετά ενδιαφέρον: Τώρα που ο Καβουρίνος δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, αυτό το 29,1% των θετικών γνωμών που είχε πάρει, προς τα πού θα μετακινηθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: