Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΝ ΓΙΟΡΤΗ

σαν ένα είδος γιορτής και τουλάχιστον χαλάρωσης, βλέπουν τις εκλογές πολλοί συμπολίτες. Γι’ αυτό ακριβώς οι πολιτικοί μας φροντίζουν να τις έχουμε τακτικά, κάθε ένα ή δύο χρόνια, όχι κάθε τέσσερα που ορίζει το σύνταγμα-το θέμα είναι τι ορίζει ο εκάστοτε πολυχρονεμένος εφέντης, συγγνώμη!, πρωθυπουργός εννοώ. Και βέβαια αυτοί που χαίρονται περισσότερο είναι οι μαθητές-τετραήμερα διακοπών είναι αυτά.

Ούτω πως και συλλαμβάνουσα την... ουσία (για τους πολλούς) των εκλογών η Δημοτική Παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», πραγματικά ανεξάρτητη και με επικεφαλής τον Κώστα Γεωργακόπουλο, μας καλεί απόψε Πέμπτη βράδυ στο Αποστολοπούλειο για την «Γιορτή λήξης του προεκλογικού αγώνα». Αύριο Παρασκευή οι τελευταίες εορταστικές τελετές από τα άλλα παιδιά...
Θα πάμε (και) στο Αποστολοπούλειο, θα ακούσουμε την «τίμια φωνή» του υποψηφίου δημάρχου-και το περί τίμιας δεν είναι του γράφοντος, το λέει ο δήμαρχος Αλ. Κοτσιάνης στην τελευταία συνέντευξή του (χείμαρρος) στα ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΝΕΑ (Διαβάστε την): «Ο Γεωργακόπουλος καλά έκανε και μίλησε, γιατί είναι πιο τίμιος στη συμπεριφορά του και πρέπει να το αναγνωρίσουμε του Κώστα...». Λέτε να ψηφίσει Γεωργακόπουλο ο Αλέξανδρος! Λέτε να είναι στην αποψινή σύναξη; Για το δεύτερο ερώτημα η απάντηση αύριο, για το πρώτο... χμ, η ψήφος είναι ιερή και προπαντός μυστική! Βέβαια δεν διευκρινίζει ο δήμαρχος  ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ είναι ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ Ο Κ.Γ., είναι ένα... αίνιγμα κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: