Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.



Την πόλη μας επισκέφθηκε χθες ο κ. Χρήστος Ζώης,  πρώην υφυπουργός Εσωτερικών της ΝΔ και νυν πολιτικός σύνδεσμος του κόμματος για την Πελοπόννησο, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Ζώης έδωσε έμφαση στις εκλογές αυτές στο συγκεκριμένο χώρο της Πελοποννήσου, ως ιδιαίτερη πατρίδα της ηγεσίας της ΝΔ, του Γραμματέως της, των δύο αντιπροέδρων της κλπ.  Μια περιφέρεια που ιστορικά ακουμπά τη ΝΔ, όπως είπε, γιατί από εδώ ξεκινούν οι νίκες και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια ευρύτερη παρουσία της στη χώρα.
Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών  κατά τον κ. Ζώη είναι διπλό: Το ένα έχει να κάνει πρωτίστως με τα τοπικά πράγματα, τα ζητήματα που θα αναδειχθούν από τους τοπικούς, αυτοδιοικητικούς άρχοντες,
Και το δεύτερο με τη συνολική στάση, που θα υιοθετηθεί, όπως πιστεύει από τον ελληνικό λαό έναντι του μνημονίου, και των συνεπειών του.
Γι αυτό και προέτρεψε τους  Έλληνες πολίτες στις εκλογές αυτές να καταστήσουν σαφές ότι  «δεν πάει άλλο». Είναι μια ευκαιρία με ένα μοναδικό και ανόθευτο τρόπο, να εξηγήσουν και τη δική τους θέση έναντι και της γενικότερης κατάστασης.
Όσον αφορά το αυτοδιοικητικό σχήμα που κατεβαίνει υποψήφιο στη Πελοπόννησο με τον κ. Δράκο επικεφαλής, ο ομιλητής θεωρεί  πως είναι το κατ εξοχήν αυτοδιοικητικό σχήμα που διατίθεται σε σχέση με όσα αντίστοιχα  κατεβαίνουν από όλα τα κόμματα σε όλες τις περιφέρειες. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες είναι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, άνθρωποι που γνωρίζουν την αυτοδιοίκηση, άνθρωποι που ξέρουν, από την 1η Ιανουαρίου που θα κληθούν να υπηρετήσουν τον Καλλικράτη, που πρέπει να δώσουν τον αγώνα.
Τέλος κατά τον κ. Ζώη μια νίκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σημάνει την αλλαγή του πολιτικού κλίματος, γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: