Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Νέο μνημόνιο μέχρι να βγή η ψυχή μας........Και τα Αμερικανάκια

Το ενδεχόμενο υπογραφής νέου μνημονίου, ή επέκταση του ισχύοντος,  στην περίπτωση που η Ελλαδα λάβει νέο δάνειο από τον μηχανισμό στήριξης.
Μόνο για το 2012 η χώρα μας πρέπει να βρει 27 δισ. ευρώ, είτε από τις αγορές, είτε από τον μηχανισμό, ενώ ένα μεγαλύτερο πόσο θα χρειαστεί για το 2013.
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να ζητήσει εγγυήσεις περιουσιακών στοιχείων ή εσόδων από πωλήσεις, προκείμενου να δώσει στην Ελλάδα νέο δάνειο.
Αυτοί που με τον πλέον επίσημο τρόπο  διαβεβαίωναν τους Έλληνες πολίτες ότι «λεφτά υπάρχουν», αυτοί σχεδίαζαν την προσφυγή της χώρας μας στη μέγγενη του ΔΝΤ.  
Άνοιξαν την κερκόπορτα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπει μέσα ο δολοφόνος με το πριόνι που λέγεται ΔΝΤ. 
Γιατί συνομιλούσε υπογείως ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Στρος Καν ; Γιατί ο Διευθυντής του ΔΝΤ  σε ανύποπτο χρόνο δηλώνει ότι «οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά», ότι «ο Παπανδρέου συζητούσε υπογείως μαζί του από το Νοέμβριο του 2009, επειδή δεν ήθελε να γίνουν γνωστές αυτές οι συζητήσεις στον ελληνικό λαό»; 
Γιατί ο πρωθυπουργός, μετά τις εκλογές, στις πρώτες συνόδους κορυφής που έλαβε μέρος χαρακτήριζε την Ελλάδα "διεφθαρμένη χώρα";
Γιατί ο πρωθυπουργός, όταν ήθελε να δείξει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας εκείνη την περίοδο, μιλούσε απειλητικά για "πιστόλι πάνω στο τραπέζι" και ο υπουργός Οικονομικών για "Τιτανικό"; Μας κάνουν συστηματικά πλύση εγκεφάλου για να μας πείσουν για την αναγκαιότητα του νέου μνημονίου οι εντολοδόχοι, οι ανίκανοι, με σκοπό την διάλυση της χώρας και της εθνικής αξιοπρέπειας. Ο ποιό ανίκανος ηγέτης ο δούρειος ιππος της Αμερικής για την διάλυση της Ευρώπης και την εθνική υποδούλωση για δεκαετίες. Τα ψέμματα και απεριόριστη ανικανότητα του GAPαπαδρέου, ομως άρχισαν να ξυπνούν τον ελληνικό λαό και θα αποδώσει τα του Καίσαρη στον Καίσαρα οταν θα ελθει η στιγμή της λαικής οργής για τους κοπρίτες, ανδρείκελα 
που μας κυβερνούν. Ενα νέο Γουδί τους περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: