Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 2-7-11

Τώρα το θυμήθηκες Τάσο;
Τώρα και στ απότρυγα λέει ο λαός και πόσο δίκιο έχει! Θυμήθηκε ξάφνου ο Κακλαμάνος να πει πως τίποτα δεν έκανε ο Κοτσιάνης στη θητεία του, πως έργο δεν άφησε πίσω του! Αλήθεια αγαπητέ μου σύμβουλε , μέρος της διοίκησης Κοτσιάνη δεν ήσουν και εσύ; Αντιδήμαρχος αν ενθυμούμαι καλώς και φίλος κολλητός του Αλεξάνδρου! Ή μήπως τα δικά σου δεν πιάνονται; Ξέρεις εσύ, τα έργα και οι ημέρες…


Ιστορίες στρατοπέδου
Το πάμε και το φέρνουμε, το κλείνουμε και το κρατάμε ανοιχτό, το ζητάμε για διοικητήριο… το 11ο Σύνταγμα δεν παύει ν απασχολεί την επικαιρότητα ούτε μέρα αφού οι πληροφορίες είναι πολλές, αντίθετες και συνεχείς. Τα όσα είπε ο Καλτετζιώτης στο Δ.Σ στάθηκαν αιτία να σπάσουν τα τηλέφωνα στο άμυνας. Πήρε και ο Ζαραφέτας που όπως μας λένε έχει τα μέσα στο Άμυνας και τον ξανά διαβεβαίωσαν πως το στρατόπεδο θα μείνει. Παράλληλα είπε και τον πόνο του ότι δεν αναφέρει κανείς τον αγώνα της Παναρκαδικής ένωσης για το θέμα αυτό αλλά και για άλλα. Βλέπετε την παλιοδόξα, ουδείς εμίσησε!
Και τώρα για Πρόεδρος
Υποψήφιος για την προεδρεία της ένωσης περιφερειαρχών ο Πέτρος Τατούλης. Αλήθεια είχατε αμφιβολία;

Μελέτες να δουν τα μάτια σου
Αν αναθέτεις μια μελέτη μόνο για να την καταρτίσεις και να μην την υλοποιήσεις αλήθεια τότε ποιος ο λόγος; Την ανέθεσε την κυκλοφοριακή μελέτη της Τρίπολης το 1996 ο Δημοσθένης και μέχρι σήμερα την υλοποιούν αποσπασματικά. Το ότι δεν έχει επικαιροποιηθεί είναι μάλλον… ψιλά γράμματα!

Και την Τρίτη τι;
Από την Τρίτη χωματερή τέλος! Οι κάτοικοι των Φιλικών αφήνουν τα.. φιλικά και αγριεύουν! Κλείνουν το σκουπιδότοπου και καλά έχει κλείσει από το 2008 και εσύ Δήμε; Πήγαινε τα σκουπίδια όχι όπου σε φωτίσει ο Θεός αλλά όπου σου πει η Περιφέρεια. Θα λάβει άραγε κανείς την ευθύνη και το κόστος της για τα απορρίμματα; Γιατί τόσα χρόνια με το φόβο του πολιτικού κόστους οι άρχοντες έπαιζαν «αμπάριζα».

Σας καταλάβαμε κύριε Σκαντζέ!
Τόση ευθιξία; Είπε και ο Μανιατάκος στον Σκαντζό για τα έργα του ΕΣΠΑ και τις δηλώσεις Τατούλη για επανεξέταση και μόνο που δεν βγήκε από την τηλεφωνική γραμμή ο Δήμαρχος να «φάει» το δημοσιογράφο. Με σθένος υπερασπίστηκε την τακτική και πολιτική Τατούλη και δεν σήκωσε μάλιστα και μύγα στο σπαθί του. Αλλά θα μου πείτε , δικό του έργο δεν κινδυνεύει… αν κινδύνευε δεν ξέρω τι θα λεγε..

Θα ναι ο Ταγαράς τη Δευτέρα;
1 ναι και 2 όχι το πάει ο πρώην Νομάρχης Κορινθίας και νυν περιφερειακός σύμβουλος. Σπάνια τον βλέπουμε στα περιφερειακά συμβούλια , φροντίζει ωστόσο οι απουσίες να είναι έτσι ώστε να μην υποστεί τις συνέπειες των 3 συνεχόμενων. Τώρα γιατί απουσιάζει ο πρώην; Ίσως γιατί στόχευε σε θέση αντιπεριφερειάρχη και την θέση του συμβούλου την έχει λίγο υπό. Ίσως γιατί έχει συνηθίσει να μιλάει , να μιλάει πολύ και να τον ακούνε και στο περιφερειακό τον ρόλο αυτόν τον έχει ο Τατούλης! Ίσως εν τέλει έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να χαραμίζει 8 ώρες στις συνεδριάσεις, ξεχνώντας τα ωραία και μεγάλα λόγια που έλεγε τόσο σαν νομάρχης όσο και σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Άμα δεν έχεις καρέκλα και καρέκλα σε καλή θέση τότε πάνε και τα λόγια πάει και το κοινό καλό! Πάντα προηγείται το προσωπικό καλό! Έτσι κύριε Νομάρχα; Εκτός κι αν έχετε ψυχρανθεί με τον επικεφαλής σας και τον αποφεύγετε σενάριο το οποίο δεν είναι απίθανο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: