Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Γίνε και εσύ πρωθυπουργός, Μπορείς!


Μοιάζουν να είναι σε άλλο κόσμο! Στο δικό τους! Εκεί που ήταν τόσα χρόνια εκεί και παραμένουν αδιαφορώντας για το χάος που υπάρχει γύρω τους. Ακούς καθημερινά δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης , πολύ δε περισσότερο μετά τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ να μιλούν γι αυτοδύναμη κυβέρνηση και για μια Ν.Δ η οποία θα κερδίσει τις εκλογές όταν αυτές γίνουν!
Εξουσία που είναι αυτοσκοπός! Η μόνη τους έννοια είναι να γίνουν κυβέρνηση! Η μόνη τους έννοια είναι να έχουν αυτοί την διακυβέρνηση της χώρας. Δεν τους απασχολεί η σωτηρία της χώρας ετούτη τη στιγμή, ούτε και το πώς θα συνδράμουν στην προσπάθεια εκείνων που είναι κυβέρνηση έστω κι αν δεν τους θεωρούν κατάλληλους. Αναμένουν με το ντουφέκι τις εκλογές για να φορέσουν τα κοστούμια τα υπουργικά και.. να κάνουν τα ίδια! Εκτός αν κάποιος από εμάς έχει αυταπάτες ότι θα πράξουν κάτι το διαφορετικό! Ο Αντωνάκης να γίνει πρωθυπουργός , να του φύγει και αυτού η κάψα και άστη χώρα να πορεύεται τι κι αν οδεύει στο γκρεμό με νεκρή ταχύτητα!
Και πανηγυρίζουν γιατί ο Αντωνάκης εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Περνάει 2-3 μονάδες το Γιώργο! Και αγνοούν το ποσοστό εκείνο που ξεπερνά το 50% , το οποίο δεν θεωρεί κανέναν από τους δυο κατάλληλο για πρωθυπουργό. Σημασία έχει το 22% και όχι το 50% και πλέον! Καθείς θα πείτε διαβάζει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν! Ναι οκ αλλά και εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε ιθαγενείς, αν και αυτοί ξεσηκώθηκαν εκεί στη Βολιβία και τον σταμάτησαν το δρόμο που ήθελε να περάσει ο πρόεδρος τους από τον Αμαζόνιο για τα μάτια της ανάπτυξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: