Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΥΤΙΝΑ

Κοίτα να δεις φίλε μου κάτι περίεργα πράγματα, που σου σκαρώνει η (πολιτική) ζωή. Εκεί που λέγαμε ότι μόνο στον Δήμο Τρίπολης γίνεται στην κυριολεξία «μύλος» με τις Δημαρχιακές υποψηφιότητες, ρίχνοντας μια ματιά κατά Γορτυνία μεριά, διαπιστώνεις κι εκεί το ίδιο πράγμα, και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό!
Εκεί που όλοι περίμεναν να πάρει το «πράσινο φως» δηλαδή το πράσινο χρίσμα, ο Μπαρούτσας είδαν να το παίρνει ένας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, τον οποίο Παρασκευόπουλο δήλωσε ότι θα στηρίξει ο Μπαρούτσας, ενώ στην «κούρσα» θα λάβει μέρος και ο Πασόκος Γιάννης Γιαννόπουλος, σαν ανεξάρτητος «ραλίστας».
Στο απέναντι στρατόπεδο, δηλαδή σ’ αυτό της ΝΔ (πάντα για Γορτυνία μιλάμε) εκεί που ο Κούλης αναπαύονταν πάνω στις «γαλάζιες χρισματούχες δάφνες του» ως ο απόλυτος άρχων, «έσκασε μύτη» και ο κυρ-Ηλίας ο Αποσκίτης, αποφασισμένος να βγει να μαζέψει χόρτα, συγνώμη, ψήφους ήθελα να πω. Μετά απ’ αυτό, είπαμε κι εμείς ότι θα ησυχάσουμε, και ότι όσες ανατροπές ήταν να γίνουν, έγιναν. Φαίνεται όμως, πως λογαριάζαμε χωρίς τον... ξενοδόχο. Και ξενοδόχος ήταν ο πρώην Δήμαρχος Δημητσάνας Σπύρος Μαλεβίτης! Ο οποίος Μαλεβίτης, δέχεται αφόρητες πιέσεις από αρκετούς εκεί στη Γορτυνία, προκειμένου να φτιάξει συνδυασμό και να κατέβει κι αυτός σαν υποψήφιος Δήμαρχος. Επ’ αυτού μάλιστα, έγινε πρόσφατα και μια συνάντηση στην Βυτίνα σε μια προσπάθεια να πει ο Μαλεβίτης το «ναι». Προσέξτε όμως. Αν ο Μαλεβίτης αποφασίσει τελικά «να ανέβει στην πίστα και να χορέψει τον χορό της φωτιάς» αρκετοί θα έρθουν σε ομολογουμένως δύσκολη θέση. Ένας απ’ αυτούς είναι κι ο Μπαρούτσας. Ο οποίος Μπαρούτσας, δεν είναι απλά φίλος με τον Μαλεβίτη. Είναι «αδελφός» του. Τι γίνεται λοιπόν σε μια τέτοια φάση; Από την στιγμή που Μπαρούτσας και Μαλεβίτης είναι «αδέρφια», ο πρώτος δεν θα στηρίξει τον «αδερφό του»;



Δεν υπάρχουν σχόλια: