Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

πήραν τους, πήραν τα μονοπάτια, ανηφοριές, κατηφοριές, ιδρύματα και γειτονιές και υπηρεσίες και καφενέδες και χωριά και χωριουδάκια και οικισμούς και συνοικισμούς και στάνες και καραούλια, τα πάντα όλα (!), όπου μπορούν να... κρύβονται ψηφοφόροι, ακόμη και τα νοσοκομεία και τις κλινικές και τα χειρουργεία-πήραν τους δρόμους οι υποψήφιοι περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι περιφερειακοί και σύμβουλοι δημοτικοί και ουδείς μπορεί να τους ξεφύγει!
Και να οι χαιρετούρες, να οι αγκαλιές, να τα χαμόγελα και η αγωνία για την υγεία του... ψηφοφόρου! Γιατί αν, λέμε αν, τύχει και η υγεία δεν είναι σιδερένια, αν συμβεί το παραμικρό στον «αγαπητό» και δεν μπορέσει να μεταβεί στο εκλογικό κέντρο... Οποία συμφορά! Πάει η ψήφος, πάει ο σταυρός, τζάμπα οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος κ.λ.π.
Μόνο που..., να..., κινδυνεύουν, προπαντός, οι υποψήφιοι, ιδιαίτερα οι επικεφαλής. Με τόσες... στενές επαφές, αν δεν αρπάξουν τώρα καμιά ίωση, δεν πρόκειται να την αρπάξουν ποτέ! Εμείς το ευχόμαστε ολόψυχα-σε όλες και όλους. Για το καλό των ιδίων και της χώρας, μωρέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: