Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΕΓΕΑ

Εν τω μεταξύ, στην γειτονική Τεγέα, συμβαίνουν άλλα πράγματα. Μυστήρια πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τον Βόσνο και την υποψηφιότητά του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές. Ως γνωστόν ο Βόσνος βρίσκεται «υπό την σημαία» του Παυλή, με αποτέλεσμα, κάποια πρόσωπα που μέχρι πρότινος «συγκατοικούσαν» μαζί με τον Τεγεάτη Δήμαρχο στο Δημαρχείο, να έχουν αρχίσει μια σχετικά έντονη μουρμούρα.
Τα ερωτήματα λοιπόν που προκύπτουν έχουν αρκετό ενδιαφέρον: Πόσοι παράγοντες παρενέβησαν και δεν ευδοκίμησε η συνεργασία του Βόσνου με το ψηφοδέλτιο του Δελφάκη; Θα έχει άραγε αποτέλεσμα η συνεργασία του με τον Παυλή; Είναι αλήθεια ότι σημειώνονται Τεγεατικές διαρροές από Παυλή σε Δελφάκη λόγω Βόσνου;
Με λίγα λόγια, ξέρετε τι θέλουν να πουν αυτές οι μουρμούρες; Ότι ο Παυλής αντί να πάρει ψήφους με τον Βόσνο, θα χάσει. Λένε επίσης ότι κάτι τέτοιο το γνωρίζει και ο ίδιος ο Παυλής, και ότι αν συμπεριέλαβε τον Βόσνο στο ψηφοδέλτιό του, το έκανε για να δείξει ότι η Δημαρχιακή υποψηφιότητά του (του Παυλή) έχει ρεύμα.
Παιδιά, δεν ξέρω τι απ’ όλα αυτά ισχύει και τι δεν ισχύει, αλλά αν όντως ισχύει κάτι, τότε τα δεδομένα αλλάζουν, και πλέον καλείται ο Παυλής να στηρίξει Βόσνο, και όχι ο Βόσνος Παυλή!


Δεν υπάρχουν σχόλια: