Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Την πρώτη επίσημη παρουσία  του με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννακούρα και με τους υποψηφίους του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», εκλεγμένους και μη, μπροστά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο νέος Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης. Επρόκειτο για μια τυπική μεν, αναγκαία δε παρουσία προκειμένου να ευχαριστήσει τον Αρκαδικό λαό για το υψηλό ποσοστό των εκλογών, το οποίο εξέλαβε σαν ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ώστε να λύσει τα μεγάλα προβλήματα της Πελοποννήσου.
Γι αυτό και το δικό του «αντίδωρο», όπως είπε, είναι να δώσει  όλες του τις δυνάμεις και να ανταποκριθεί στις υψηλού επιπέδου προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο και να μην διαψεύσει κανένα. Τόνισε πως η προσπάθειά του και των συνεργατών του  ήταν  μια υπερβατική προσπάθεια, η οποία και θα είναι ο κανόνας στις επόμενες αναμετρήσεις, ώστε να μην περισσεύει κανένας, και όλοι, μέσα σε περιβάλλον νηφαλιότητας να επιτύχουν το καλύτερο.
Αντίπαλοί του στη νέα διακυβέρνηση θα είναι η γραφειοκρατία και η διαφθορά, τις οποίες και θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει. 
Το σχέδιο δράσης που είχε παρουσιαστεί προεκλογικά  κρίθηκε σαν το πιο καινοτόμο σχέδιο από ειδική ομάδα πολιτικών, συνεπώς αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας μπούσουλας βάσει του οποίου και θα κινηθεί η Περιφέρεια στο μέλλον.  Γενικός συντονιστής των υπό εξέταση θεμάτων θα είναι ο κ. Γιαννακούρας, ενώ για όλα τα θέματα θα υπάρχει διαβούλευση μέσα από το διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: